CIsumusa-hankkeesta esittäytyy, Nina!


CIsumusa-hankkeessa on monta osaavaa tekijää sen taustavoimissa, ja haluammekin esitellä näitä inspiroivia ja mahtavia tyyppejä blogissamme. Tällä kertaa esittelyssä on Nina Kuusinen, joka vetää tänä syksynä CIsumusan Jyväskylän etäryhmää.

Hei!

Olen Nina Kuusinen, Jyväskyläläinen yrittäjä ja puheterapeutti, sekä toinen syyskuun alkupuolella startanneen Jyväskylän CIsumusa-etäpuhemuskarin vetäjistä. Arjen työssäni puheterapeuttina toimin pääasiassa alle kouluikäisten lasten kanssa, joilla on moninaisia kielen tuoton ja ymmärtämisen haasteita. Lisäksi teen töitä aikuisneurologisten asiakkaiden kanssa. 

Kuvassa CIsumusan etämuskarin vetäjät, Riitta Koski-Helfenstein ja Nina Kuusinen
Kuvassa Nina (oikealla) ja hänen CIsumusa-aisaparinsa Riitta.

Olin innoissani, kun CIsumusan projektikoordinaattori Saana kysyi minua mukaan CIsumusa-hankkeeseen. Puhemuskaritoimintaan kuulovammaisten lasten kanssa olen päässyt tutustumaan aiemmin toteutetun MUKULA-projektin kautta. Tällöin myös tutustuin CIsumusa-etäpuhemuskarin toiseen vetäjään, musiikkiterapeutti Riitta Koski-Helfensteiniin, jonka ansiosta musiikki on kulkenut matkassani ensitapaamisestamme lähtien.

Tänä syksynä alkanut puhemuskari toteutuu vallitsevan tilanteen vuoksi etänä. Olemme siis kaikki jännän ja uuden äärellä. Meillä on mahtava työryhmä ja mukana ihanat perheet, joiden kanssa olemme kontaktissa etäpuhemuskarin aikana ympäri Suomen. On mukava olla hankkeessa mukana. Toivottavasti kuulovammaisille lapsille suunnattu puhemuskaritoiminta saadaan hankkeen myötä jalkautettua arkeen.

Nina Kuusinen
FM, puheterapeutti

Kiitos Nina! Myöhemmin esittelyssä on Ninan vetäjäpari Riitta Koski-Helfenstein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *