LapCI ry:n kelahattumallisto


Kuvassa lukee "LapCI ry:n kelahattumallisto, yhteistyössä Deafmetal"

LapCI ry:n oma ”Unelmien kelahattu” -mallisto on nyt täällä! LapCI ry ja Deafmetal® järjestivät yhdessä keväällä 2021 kelahattujen (= coil hat) suunnittelukilpailun. Kilpailuun tuli toinen toistaan upeampia luomuksia, joista valitsimme yhdessä Deafmetalin kanssa kolme voittajasuunnitelmaa: Aava Forsin Sateenkaaren, Christoffer Männistön Skeittarin ja Fanni Yrjösen Pandan. Kunniamaininnan sai Lukas Immonen, jonka Hämähäkki-piirros valloitti Deafmetalien pääsuunnittelijan sydämen!

Näitä neljää mallia voi tilata joko Deafmetalin verkkokaupasta tai meidän kauttamme. Kun tilaat kelahatun suoraan meiltä tuet varainhankintaamme ja siten myös toimintaamme. Toimi kuitenkin pian, sillä kelahattuja on meidän varastossamme saatavilla vain hyvin rajoitettu määrä! Alta löydät hinnaston ja tilausohjeet.

Hinnasto ja tilausohjeet

Tilattaessa LapCI ry:ltä yhden kelahatun hinta on 27 euroa. Voit tilata haluamasi kelahatun lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen info@lapci.fi. Kirjoita viestiin alla olevat tiedot:

  1. Nimesi ja osoitetietosi
  2. Sisäkorvaistutteesi malli
  3. Haluamasi kelahatun nimi (hämähäkki, sateenkaari, panda vai skeittari) ja lukumäärä.

Lähetämme laskun sähköpostiisi postitettuamme tilauksesi. Jos sinulla on kysyttävää kelahattuihin liittyen lähetä viestiä meille info@lapci.fi.