CIsumusa


CIsumusa – Puhemuskareita kuulon ja kielen tueksi

CIsumusa-hankkeessa järjestetään puhemuskari- ja etämuskaritoimintaa pienille kuulovammaisille lapsille. Hankkeen tavoitteena on saada musiikki osaksi kuulovammaisten lasten perheiden arkea varhaislapsuudesta asti ja musiikin kielenkehitystä tukevien hyötyjen ulottaminen kuulovammaisten lasten perheisiin. Myöhemmin mukaan tulee mahdollisuus osallistua toimintaan etäyhteyden kautta.

Kenelle?

Muskaritoiminta on suunnattu 0-6-vuotiaille kuulovammaisille lapsille sekä heidän vanhemmille/huoltajilleen ja toiminta on maksutonta.

Milloin ja missä?

2019-2020 Helsinki
2020-2021 Jyväskylä
2021-2022 Pohjois-Suomi

Toiminta alkaa syksyllä 2019 Helsingissä. Uusi ryhmä aloittaa Helsingissä keväällä 2020. Kevään ryhmän osallistujat on valittu ja seuraava ilmoittautuminen aukeaa syksyn 2020 CIsumusaan Jyväskylässä.

Vertaisviikonloppu

Toimintaan sisältyy yksi vertaisviikonloppu ryhmää kohden, jonka tarkoituksena on vertaistuen ja ystävyyksien syntyminen puhemuskaritoiminnan oheistuotteena. Viikonloppuun ovat tervetulleita kaikki ryhmän puhemuskarilaisten perheet.


CIsumusan syksyn 2020 puhemuskariryhmä

Ilmoittautuminen syksyn CIsumusaan on nyt auki! Syksyn 2020 puhemuskareiden pitopaikka on Valterikoulu Onerva Jyväskylässä ja puhemuskareita pidetään keskiviikkoisin 30.9.-9.12.2020 klo 17.00. Alla olevan linkin kautta pääset lukemaan lisää CIsumusasta Jyväskylässä ja täyttämään hakulomakkeen syksyn 2020 toimintaan.

Jyväskylän puhemuskareita vetävät musiikkiterapeutti ja musiikkipedagogi Riitta Koski-Helfenstein sekä puheterapeutti Nina Kuusinen. Puhemuskaritoiminnan tutkimusta jatkaa puheterapeutti logopedian yliopistonlehtori Ritva Torppa, Helsingin yliopistosta.

Lue lisää ja jätä hakemus


CIsumusalla on toimisto Haagassa, Valkeassa talossa, Helsingissä.

CIsumusa – Projektikoordinaattori
Saana Poutanen
040 809 70 49
saana.poutanen@lapci.fi