Esittelyssä hallituksen uusin jäsen Antti!


LapCI ry:n hallituksen toimintaan liittyi kevään vuosikokouksessa yksi uusi kasvo mukaan. Antti Kyllönen on jo pitkään ollut mukana yhdistyksessämme, ja olemme iloisia saadessamme hänet mukaan päätöspöytiin. Annetaan siis esittelyvuoro Antille!

Hei! Olen Antti Kyllönen, 47 v., Kajaanista. 

Kuvassa Antti Kyllönen ja hänen pieni tyttärensä Iida veneessä
Antti ja Iida vesillä

Olen tehnyt koko työurani rajavartiolaitoksen palveluksessa ja tällä hetkellä työpaikkani on Kainuun rajavartiostossa toimistoupseerin tehtävässä. Harrastukseni ovat rajamiehille hyvin tyypillisiä; hiihto, pyöräily, metsästys sekä lenkkeily metsästyskaverini Remun kanssa. 

Perheeseeni kuuluvat puoliso Marja-Leena sekä tytär Iida. Hän on 8-vuotias sisäkorvaistutteiden käyttäjä ja hänen kauttaan olemme tulleet mukaan LapCI ry:n toimintaan. Aloitimme aikoinaan pienten lasten vertaisviikonlopusta ja tästä eteenpäin olemme vuosittain osallistuneet eri tapahtumiin, joissa järjestelyt ovat aina olleet erinomaisia. Vuosikaudet yhdistyksen rivijäsenenä sekä erittäin myönteiset kokemukset yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista ovat herättäneet sisälläni halun tulla mukaan kehittämään yhdistyksen toimintaa ja osaksi päätöksen tekoa. Olenkin erittäin kiitollinen yhdistyksen vuosikokoukselle, joka minut tähän arvokkaaseen tehtävään on valinnut. Nöyrimmät kiitokset siitä! 

Kuvassa Antti poseeraa koiran kanssa kallion edessä
Antti on ulkoilmaihmisiä

Uutena hallituksen jäsenenä haluan tuoda mukaan lisää alueellista ulottuvuutta yhdistyksen päätöksen tekoon. Lisäksi koen tärkeänä työn sisäkorvaistutteiden käyttäjien yhdenvartaisuuden toteutumisen turvaamiseksi. Tämä on moniulotteiden asia, mutta tarkoitan ennen kaikkea yhdenvertaisuuden toteutumista kaikenlaisessa arjen toiminnassa ja kuulon kuntoutuksessa valtakunnallisesti. Yhdistyksen sisällä yhdenvertaisuus toteutuu mielestäni erinomaisesti. Lisäksi vaikuttamistyö yhdistyksen yhteiskunnallisen aseman kohottamiseksi ja rahoituksen turvaamiseksi on tärkeää.  

LapCI ry tekee älyttömän arvokasta työtä. On ilo liittyä mukaan tähän hienoon tiimiin ja yhdessä varmasti saamme toimintaa kehitettyä sekä tehtyä parempaa huomista. 

Ollaan yhteyksissä! 

Antti 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *