CIsumusa-hankkeesta esittäytyy, Riitta!


CIsumusa-hankkeessa on monta osaavaa tekijää sen taustavoimissa, ja haluammekin esitellä näitä inspiroivia ja mahtavia tyyppejä blogissamme. Tällä kertaa esittelyssä on Riitta Koski-Helfenstein, joka vetää tänä syksynä CIsumusan Jyväskylän etäryhmää.

Hei!

Olen Riitta Koski-Helfenstein, koulutukseltani musiikkiterapeutti ja varhaisiän musiikinopettaja sekä toinen Jyväskylän CIsumusan etäpuhemuskarin vetäjistä. Toimin Jyväskylässä Kelan palveluntuottajana, ja työskentelen pääasiallisesti lasten ja nuorten kanssa, joilla on havaittu tunnesäätelyn, kommunikaation tai ryhmässä toimimisen haasteita. Lisäksi koulutan ja osallistun innolla erilaisiin tutkimusprojekteihin, kuten tällä hetkellä CIsumusa-hankkeen toteuttamiseen ja kehittämiseen.

CIsumusan vetäjät Riitta ja Nina kuvassa.
Kuvassa Riitta (vasemmalla) ja hänen CIsumusa-aisaparinsa Nina

Etänä toteutuva opetus ja kuntoutus mahdollistaa lasten ja perheiden osallistumisen yli kuntarajojen. Se on uusi aluevaltaus, joka edellyttää paljon yhteistyötä onnistuakseen. Onneksi mukana on hankkeen vetäjien lisäksi innokkaita ja sitoutuneita perheitä sekä myös musiikkikasvatuksen, logopedian ja musiikkiterapian opiskelijoita. Nina Kuusisen kanssa olimme mukana jo aikaisemmin saman kohderyhmän MUKULA-projektissa. Monialainen yhteistyö on avartavaa ja yhdessä tekeminen tuo iloa ja energiaa itsenäisen yrittäjän työpäivään. On myös mielenkiintoista työskennellä hankkeessa, joka linkittyy sekä tutkimukseen, että uuden luomiseen. Toivotaan, että musiikkikärpänen pääsisi puraisemaan kaikkia mukanaolijoita ja innostaisi heittäytymään arjen tiimellyksessä musiikin maailmaan!

Riitta Koski-Helfenstein
Musiikkiterapeutti, musiikkipedagogi
tel.+358 50 525 9113
musaiikki@gmail.com
www.musaiikki.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *