Miten meidät tavoittaa?


LapCI ry viestii toiminnastaan ja sisäkorvaistuteasioista monissa kanavissa. Meidät voi siis tavoittaa monesta eri paikasta! Toivomme, että olette aktiivisia kaikissa kanavissa, ettekä pelkää kysyä, kommentoida ja vastata. Monilla on samanlaisia ajatuksia mielessä ja haluamme luoda verkoston, jossa on helppoa ja turvallista antaa ja saada vertaistukea!

1. Verkkosivut

LapCI ry:n verkkosivuilta löytyy tietoa sisäkorvaistutteesta ja LapCI ry:stä, sen toimintamuodoista ja tapahtumista.

2. Blogi

Blogissa käsitellään sisäkorvaistuteasioita laidasta laitaan. Voit myös itse osallistua ja lähettää meille blogi-ideoita tai kirjoittaa Vieraskynä-tekstin!

Kuvassa tietokoneen ruutu /miten meidät voi tavoittaa

3. Facebook

Facebookissa LapCI ry:llä on sekä sivu että suljettu ryhmä, joista jälkimmäinen on tarkoitettu sisäkorvaistutelasten vanhemmille. Facebookiin linkitämme kuulovamma-alaan liittyviä artikkeleita, tiedotamme tulevista tapahtumista ja osallistumme keskusteluun.

4. Instagram

Seuraamalla LapCI ry:tä Instagramissa pääset tutustumaan tapahtumiimme ja aika ajoin myös toimiston arkeen! Tänä vuonna Instagramissa jaetaan uusia vinkkejä sisäkorvaistutteen käyttäjille. Aihesanalla #52vinkkiä löydät vinkit helposti!

5. Twitter

Twitterissä keskitytään enimmäkseen ajankohtaiseen keskusteluun kuuloalaa koskevissa kysymyksissä. Aika ajoin myös twiittaillaan myös toimiston arjesta.

Kuvassa paperinen lehti/ miten meidät voi tavoittaa

6. Tiedote

Paperinen tiedote postitetaan jäsenten kotiin neljästi vuodessa, seuraava ilmestyy helmikuussa. Tiedotteeseen keräämme tulevat tapahtumat ja tietoa sekä kokemuksia sisäkorvaistutteesta, sen käytöstä ja muita ajankohtaisia aiheita. Jos et ole jostain syystä saanut tiedotetta, käy tarkistamassa, että yhteystietosi ovat ajan tasalla jäsenrekisterijärjestelmässämme! Sinne pääset helposti tällä linkillä. Tiedotteet löytyvät myös sähköisessä muodossa verkkosivuiltamme.

7. Sähköposti

Lähetämme laskut sähköpostitse, ensisijaisesti jäsenrekisterissämme olevaan sähköpostioisoitteeseen. Tämän lisäksi voimme lähettää kohdennettuja tapahtumamainoksia sähköpostitse.

8. Uutiskirje

Uutiskirje lähetetään jäsenrekisterissämme oleviin sähköpostiosoitteisiin. Jos olet jäsen, mutta et ole saanut uutiskirjettämme, käy tarkastamassa roskapostikansiosi ja varmista, että tietosi ovat ajan tasalla jäsenrekisterijärjestelmässämme! Jos et ole jäsen, voit tilata uutiskirjeen verkkosivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *