Tule meidän työkaveriksi!


 

Kuuloalan ketterä ja vireä toimija, LapCI ry – Sisäkorvaistutteen saaneiden lasten valtakunnallinen yhdistys, hakee

Projektikoordinaattoria CIsumusa -hankkeeseen 2019-2021

CIsumusa – puhemuskareita (puhemusiikkileikkikouluja) kuulon ja kielen tueksi -hankkeessa on tarkoitus kehittää puhemuskaritoimintaa pienille kuulovammaisille lapsille sekä kokeilla ja kehittää etämuskaritoimintaa Suomessa.

Projektikoordinaattorin työtehtäviin kuuluu mm. vastuu projektin toiminnan ja tapahtumien suunnittelusta ja näiden käytännön järjestelyt, projektikoordinaattorina toimiminen, vapaaehtoisten ja yhteistyökumppaneiden ohjaaminen ja tukeminen, asiakkaiden neuvominen ja yhdistyksen toiminnan kehittäminen. Työn luonteeseen kuuluu useita erilaisia sidosryhmiä. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatöitä sekä matkustamista kotimaassa.  Työtehtäviin kuuluu myös LapCI ry:n muita erikseen sovittavia työtehtäviä. Työpaikka sijaitsee Valkeassa talossa Helsingin Haagassa. Työn vaativuustaso sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen TES:in vaatimusluokkaan 5. Työntekijän työaika on 80%.

Toivomme sinulta:

  • kokemusta projektityöstä ja projektinhallinnan taitoja
  • soveltuvaa AMK- tai korkeakoulututkintoa
  • kokemusta järjestötyöstä ja tapahtumien järjestämisestä
  • monikanavaista hyvää viestintä- ja vaikuttamisosaamista
  • organisointi- ja yhteistyökykyä
  • palvelu- ja asiakaslähtöistä asennetta
  • innostusta kehittämiseen ja uuden oppimiseen
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • tietotekniikan ja toimisto-ohjelmistojen käyttötaitoja

Lisäksi arvostamme aikaisempaa erityislapsiperheiden tuntemusta, kokemusta kuulovamma-alasta sekä ruotsin, englannin ja viittomakielen hallintaa sekä musiikillisia taitoja.  STEA-avustustoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan sisäkorvaistutteen saaneiden lasten ja -perheiden mahdollisuuksien maailmaan. Yhdistyksessä on ketterä ja joustava toimintakulttuuri. Saat tehdä työtä innostuneessa ilmapiirissä yhteistyökykyisen ja sitoutuneen hallituksen sekä toiminnanjohtajan tuella. Yhdistys tukee työntekijän jaksamista ja liikuntaa.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla (liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveineen ja ansioluettelon kera 4.2.2019 klo 12:00 mennessä LapCI ry:n toiminnanjohtaja Janet Grundströmille janet.grundstrom@lapci.fi. Nimeä tiedostot omalla nimelläsi.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella puhelimitse ti 29.1 10-12 tai to 31.1 klo 12-14 p. 0400 914 583. Haastattelut järjestetään Helsingissä 11.2.2019 LapCI ry:n toimistolla.

LapCI ry on sisäkorvaistutelasten valtakunnallinen yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea sisäkorvaistutteen (SI) saaneita lapsia ja heidän perheitään kautta koko Suomen. Toiminta rahoitetaan Veikkauksen tuotoilla, Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskus STEA:n avustusvaroin. Työsopimuksen jatko on sidottu vuosittain vahvistettavaan STEA:n rahoituspäätökseen.

#työjollaonmerkitystä
#parhaattyökaverit
#sisäkorvaistute
#LapCI20vuotta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *