Kuulopajan Temppuilta: pomppimista ja kiipeilyä kerrakseen!


Kuvassa sisäkorvaistutetta käyttävä tyttö kuvattu takaapäin, hän pitää käsiään ylhäällä ja pitää kiinni puurenkaista. Vieressä LapCI ry:n ja Kuuloliiton logot. Alla lukee Kuulopajan temppuilta.
Lapsi seisomassa kiipeilyrenkaissa Pukinmäen sirkuskoulussa.

Kuulopajan temppuilta pidettiin Pukinmäen sirkuskoululla, Helsingissä. Ilta järjestettiin yhteistyössä Kuuloliitto ry:n kanssa. Saimme sirkuskoulun kokeneelta ohjaajalta esimerkkejä millaisia temppuja voimme tehdä. Lapset olivatkin hyvin taitavia temppuilijoita ja nopeasti keksivät omia temppujaan. Lapset olivat myös rohkeita kokeilemaan uusia juttuja, joita aikuiset taisivat jännittää enemmän.

Kokeilimme kiipeilyä ja roikkumista köysien varassa, ja osalle lapsista tämä näytti olevan helppoa kuin heinänteko!

Lapsi tasapainottelee nuoralla Temppuillassa.

Nuoralla taiteilu vaati erittäin hyvää tasapainoa. Tasapainoilu onkin tuttua sirkusnäytöksistä. Harjoittelun helpoittamiseksi käytössä oli apukepit. Tässä lajissa monet lapset kehittyivät nopeasti!

Temppuilemaan päästiin myös hulavanteiden, tasapainolaudan ja trampoliinin kanssa. Kaikki näyttikin paljon helpommalta sivusta seurattuna.

Lapsi roikkuu pää alaspäin renkaissa.

Roikkua voi myös pää alaspäin. Alla oli turvapatja, jotta kaikkien temppujen tekeminen on turvallista.

Pukinmäen sirkuskoulun puitteet toimivat hyvänä paikkana tutustua temppuiluun, eivätkä lapset olisikaan millään malttaneet lähteä kotiin.

Kuvassa ohjaaja ja lapsi tasapainottelemassa jongloorauskeilaa ja yksi lapsi katsoo vierestä.

Kuuloliiton Oona tasapainottelemassa jongleerauskeiloja yhdessä lasten kanssa. Saimme kokeilla jongleerausta myös pallojen ja renkaiden kanssa.

Kuulopajan temppuilta oli rento ja lapset innostuivat alun jännityksen jälkeen temppuilusta koko ajan lisää. Kuulopajat jatkuvat taas ensi vuonna, ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia siitä, mihin Kuulopaja voisi seuraavaksi suunnata!

Terveisin,
LapCI ry:n väki

Aiemmin Kuulopaja on järjestänyt mm. Harry Potter-virtuaalivierailun, voit käydä lukemassa tapahtuman tunnelmia linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *