CIsumusassa mennään kohti kevättä!


CIsumusassa on ollut toiminnan täyteinen syksy, sillä Kuulomuskareita on ohjattu Helsingin lisäksi myös Tampereella. Helsingissä on toiminut myös Puhemuskarin lähiryhmä. Syyskausi on tulossa päätökseen kaikkien ryhmien osalta ja on aika suunnata katse kohti kevättä!

Mitä on luvassa?

Keväällä jatketaan samalla tarjonnalla, mutta puhemuskareissa testataan uutta toimintamallia. Tällä hetkellä olemme toteuttaneen puhemuskareita lähitoteutuksella ja etätoteutuksella. Keväällä on tarkoitus yhdistää nämä kaksi toimintamuotoa ja testata miten toimii hybridipuhemuskari. Hybridipuhemuskarissa osa osallistujista ovat paikan päällä Tampereella ja osa taas osallistuvat etäyhteydellä. Toimintaa ohjataan samalla kertaa sekä etäosallistujille, että lähiosallistujille. Tämän toimintamuodon tavoitteena on saada kaikki puhemuskarit saavutettavaksi perheille ympäri Suomen ja kuitenkin tarjota mahdollisuutta osallistua myös lähitoimintaan.

Ohjaus siirtyy Helsingistä takaisin Tampereelle. Outloud Oy:n Ulla Sergejeff ja Mikaela Molander ottavat uuden toimintamuodon haluun ja odotamme mielenkiinnolla millaisia uusia asioita opimme matkan varrella. Ulla ja Mikaela ovat aiemmin ohjanneet etämuskareita menestyksekkäästi ja sen vuoksi lähdemme tämän uuden mallin testaukseen luottavaisin mielin, vaikka vielä on paljon asioita joita pitää ottaa huomioon ja suunnitella ennen aloitusta. Keväällä etänä mukana olevat perheet saavat osallistua toimintaan maksuttomasti, sillä tämä malli on meille ihan uusi ja haasteita saattaa tulla vastaan.

Kuulomuskarit jatkavat samalla kaavalla, kuin syksyllä. Resonaarissa toimintaa jatketaan Juhiksen johdolla lauantai aamuisin. Vimmartissa jatkaa Kata ja Samu vuorotellen aina keskiviikko iltapäivisin. Molempiin ryhmiin mahtuu mukaan yksi uusi lapsi, sillä syksyn osallistujista valtaosa jatkaa ryhmässä.

Ryhmien tiedot ja niihin ilmoittautuminen

Avaamme tänään ilmoittautumisen kaikkiin ryhmiin ja ilmoittautumiseen on aikaa 7.1. asti. CIsumusan toimintaan on tervetulleita sekä sisäkorvaistutetta käyttävät lapset, että kuulokojetta käyttävät lapset. Puhemuskari on suunnattu 0-6 -vuotiaille lapsille ja toimintaan osallistutaan huoltajan kanssa. Puhemuskaria ohjaa puheterapuetti ja musiikkipedagogi yhdessä ja toiminnalle suunnitellaan tavoitteet perheille tehdyn alkuhaastattelun perusteella.

Kuulomuskari taas on suunnattu 5-8 -vuotiaille lapsille ja toimintaan osallistutaan ilman vanhempaa. Kuulomuskaria ohjaa musiikkipedagogi, joka on saanut koulutuksen siihen, miten ottaa kuulovamma huomioon musiikkitoiminnassa.

Puhemuskarin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä: Puhemuskari kevät 2024

Kuulomuskarin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä: Kuulomuskari kevät 2024

Mikäli sinulle tulee mieleen kysymyksiä musiikkitoimintaan liittyen, voit olla yhteydessä CIsumusan projektikoordinaattoriin 🙂

Mukavaa joulun odotusta,

Katariina Varjonen

CIsumusan projektikoordinaattori

0405791450

katariina.varjonen@lapci.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *