Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

CIsumusan Puhemuskari (Hybridi)

17.2.15.5.

20€

CIsumusan puhemuskari siirtyy Tampereelle keväällä 2024! Testaamme Hybriditoimintaa ensimmäistä kertaa. Ryhmään voi siis hakea mukaan etä- tai lähitoteutukseen. Lähitoteutus on Tampereella Outloud Oy:n tiloissa osoitteessa Hatanpään valtatie 34.

Toiminta järjestetään keskiviikkoisin klo 17.30. Ryhmän pituus vaihtelee 20 min. – 45 min. välillä sen mukaan, minkä ikäisiä lapsia ryhmässä on ja miten keskittyminen riittää musiikkitoiminnassa. Lapsi osallistuu toimintaan aikuisen kanssa.  Hybriditoiminnan testauksen vuoksi puhemuskareita on tänä keväänä 11. Ensimmäisen kerran ryhmä kokoontuu 21.2. ja viimeinen kerta on 15.5. Hiihtolomalla ja Vappuna ei ole toimintaa.

Puhemuskaritoiminta maksaa perheille 20 €. Etäosallistujille toiminta on maksutonta toiminnan testauksen vuoksi. 

Ennen ryhmien alkamista järjestetään CIsumusa-viikonloppu 17.2.-18.2. Kangasalla Ikifit Apilan tiloissa.  Viikonlopun aikana pidetään info vanhemmille, jaetaan soittimet koteihin ja luvassa on mukavaa tekemistä sekä lapsille että vanhemmille. Tarkemmat tiedot viikonlopusta tarkentuu myöhemmin. Viikonloppu ei ole pakollinen, mutta suosittelemme osallistumista 🙂 Viikonlopussa pidettävään vanhempien infoon järjestetään mahdollisuus osallistua etänä ja soittimet voidaan lähettää postissa.

CIsumusa-viikonloppu maksaa perheille 50 €

Koko toiminta yhteensä on 70 €

Mikäli sinulle heräsi jotakin kysyttävää, ole yhteydessä CIsumusan projektikoordinaattoriin Katariinaan.

Katariina Varjonen
katariina.varjonen@lapci.fi
0405791450

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Tiedot

Alkaa:
17.2.
Loppuu:
15.5.
Hinta:
20€
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

LapCI ry

Tapahtumapaikka

Outloud Oy
Hatanpään valtatie 34
Tampere, 33100
+ Google Map