Ystävänpäivänä kannustamme kehumaan kaveria


Kaksi lasta hymyilevät ja katsovat toisiaan.

Tänään vietetään ystävänpäivää ja monet muistavat läheisiään ihanilla viesteillä, korteilla tai kukilla. Onkin hienoa, että vuodessa on päivä, jolloin juhlitaan ystävyyttä.  

Lapset pitelevät yhdessä LapCI ry:n pokaalia

Visiomme LapCI ry:lla on, että jokainen sisäkorvaistutetta käyttävä lapsi tai nuori ja heidän perheensä saavat sellaista vertaistukea, jota kokevat saavansa. Olemmekin ylpeitä siitä, että toiminnassamme parhaimmillaan mahdollistamme uusien ystävyyssuhteiden solmimisen niin lasten ja nuorten, kuin vertaisvanhempienkin välillä. Mikään ei korvaa ystävää, joka on tai on joskus ollut samanlaisessa elämäntilanteessa ja ymmärtää, mitä itse käy läpi. 

LapCI ry:n toimintasuunnitelmaan on ihan strategiatasolla kirjattu, että kannustamme jäseniämme ja työntekijöitämme hyvän puhumiseen. Tämä sopii loistavasti myös ystävänpäivään! Moni varmasti usein kehuu ystävää tai työkaveria jollekin toiselle, vaan harvemmin kehuja muistetaan sanoa niiden kohteelle. Ystävänpäivän kunniaksi kannustammekin erityisesti tänään kaikkia ottamaan yhteyttä johonkin itselle tärkeään ihmiseen ja kertomaan hänelle, miksi hän on niin ihana. 

Oletko mukana?

LapCI ry:n ystäville on perustettu some-ystäväkirja

LapCI ry:n toiminnassa on sen 25:n toimintavuoden aikana ollut mukana satoja ihmisiä. Moni on löytänyt yhdistyksemme sen myötä, että omaan perheeseen on syntynyt kuulovammainen lapsi. Meillä on paljon myös yhteistyökumppaneita, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Hallituksemme jäsenet ovat hyvin aktiivisesti mukana toiminnassa ja osallistuvat esimerkiksi myös tapahtumiin, joissa pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin. 
 
Päätimme synttärijuhlavuoden kunniaksi perustaa sosiaaliseen mediaan ystäväkirjan, jota voivat täyttää kaikki LapCI ry:n kaverit, eli henkilöt, jotka ovat tavalla tai toisella olleet toiminnassamme mukana. Ystäväkirjassa he kertovat mm. mistä tuntevat LapCI ry:n, miten sisäkorvaistute vaikuttaa heidän arkeensa ja mikä on heidän supervoimansa ja lempiäänensä. 
 
Tähän mennessä ystäväkirjan ovat täyttäneet mm. hallituksemme jäsen Antti, 10 –vuotias  SI-käyttäjä Friia sekä toiminnanjohtamme Janet, joiden kirjoitukset on jo julkaistu. Kevään aikana joka toinen torstai julkaisemmekin Instagramissa sekä Facebookissa uuden täytetyn ystäväkirjapostauksen, joten kannattaa tarkkailla someamme! 
 
Haluaisitko sinä täyttää LapCI ry:n ystäväkirjan? Se onnistuu kyllä! Pistä vaan meille sähköpostia info@lapci.fi ja kerro, että haluaisit olla mukana. Voit myös vinkata meille kaverin, jonka toivoisit täyttävän ystäväkirjamme! 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *