Uusi kunniajäsen kruunattu!


Kiitokset Lasselle!

  Uusi kunniajäsen kruunattu!

LapCI ry on aikaisempien vuosien varrella myöntänyt neljä kunniajäsenyyttä ja nyt mukaan liittyi viides: entinen pitkäaikainen puheenjohtaja Lasse Lindström palkittiin seitsemän vuoden työstään LapCI ry:n hyväksi (vuodet 2007-2013). Aikaisemmin kunniajäsenyyden ovat saaneet LapCI ry:n perustajajäsen Susanne Snellman, erikoispuheterapeutti Helena Ahti, puheenjohtaja (vuodet 2000-2006) Kaisa-Leena Hannikainen ja emerita kuntoutusohjaaja Ritva Lappi. Heille on teetetty korusepällä simpukanmalliset rintaneulat. Lasse sai solmioneulan.

Kunniajäsenyyden myöntäminen tapahtui pienten SI-lasten perheille suunnatussa Musapajassa Musiikin erityispalvelukeskus Resonaarissa Helsingissä lauantaina 6.8.2016. Lassen vaimo Leena Hasselman sai yllätettyä miehensä tuomalla hänet paikalle. Heidän mukanaan oli sisäkorvaistutteita käyttävä lapsensa, 15-vuotias, Maija Lindström. Tilaisuus oli Maijallekin yllätys.

Maija auttaa Lassea kiinnittämään solmioneulan.

Nykyinen puheenjohtaja Minna Mäkelä piti puheen ja ojensi Lasselle kunniamerkin:

”Oli hieno sattuma että Lasse perheineen sattui olemaan Suomessa juuri kun musiikkileirimme olivat käynnissä Resonaarissa. Lassen puheenjohtajakaudella LapCI ry alkoi kehittämään toimintaa, jota nyt jatkamme CIsu-pajan nimellä. Juuri Resonaari oli se paikka, jossa ensimmäinen muskari- ja bändiviikonloppu järjestettiin loppuvuodesta 2008. Tämän jälkeen lapset ovat musisoineet Resonaarissa useaan otteeseen. Satun myös tietämään kuinka tärkeä merkitys musiikilla on koko Lassen perheelle, joten senkään vuoksi en voisi kuvitella parempaa ja arvokkaampaa paikkaa muistaa ja kiittää Lassea hänen upeasta työstään LapCI ry:n puheenjohtajana.”

Lasse oli silmin nähden liikuttunut:
”Kuten osa LapCI ry:n jäsenistä tietää, meidän perhe on viimeiset puolitoista vuotta asustellut Singaporessa. Olin juuri lentänyt kesälomille Suomeen, kun minulle ilmoitettiin, että edessä on yllätysohjelmaa. Karkkilan sijasta auto kaarsi kohti Kulosaarta ja Resonaaria. Ajattelin, että kyseessä on perinteinen musaleirin päätoskonsertti, mika sinällään olisi jo ollut mahtava yllätys. Hidasjärkisenä ymmärsin kupletin juonen vasta, kun puheenjohtaja Minna Mäkelä alkoi selvittelemään kurkkuaan.

Lasse Musapajassa lasten kanssa.

Olin ja olen todella otettu tästä kunnianosoituksesta kahdella tapaa. Olen ylpeä saadessani kuulua LapCI ry:n kunniajäsenten joukkoon. Toiseksi olen kiitollinen LapCI ry:lle – tietenkin kunniamerkistä – mutta ennen kaikkea siitä kaikesta hyvästä ja kauniista, jota yhdistys ja sen parissa toimineet ihmiset ovat perheemme elämään tuoneet. Aivan erityisen iloiseksi minut tekee se, että sama meininki jatkuu – uudet perheet ja sukupolvet ottavat yhdistyksen haltuun, ylläpitävät sen hyvää henkeä ja vievät LapCI ry:n ilosanomaa eteenpain. Kiitos kaikesta ja siitä!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *