Terveisiä Vuosikokouksesta!


Viime lauantaina teimme historiaa LapCI ry:ssä. Järjestimme 2019 uusittujen sääntöjen mahdollistamana Vuosikokouksen etäkokouksena. Meille toimistonväelle kokouksen muuttuminen etäkokoukseksi haastoi meidät tiivistämään materiaaleja, perehtymään TEAMS-kokouksen ohjeistuksiin ja etäkokouskäytäntöihin sekä testaamaan kokouksen teknistä toteuttamista. Halusimme tehdä kokouksesta toimivan ja sopivan pituisen kokonaisuuden, sillä kaikissa etäkokous-oppaissa puhutaan siitä, että jos etäkokous venyy yli tunnin mittaiseksi, ei kukaan jaksa täydellä huomiolla seurata. Laaja kokousmateriaali toimitettiin jokaiselle kokoukseen ilmoittautuneelle etukäteen sähköpostitse. 

LapCI ry:n innokkaat työntekijät kuvattuina ennen kokouksen alkua

Kokouksessa käytiin läpi vuosikertomus 2019, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus. Vuosikokous hyväksyi materiaalit ja myönsi vastuuvapauden hallitukselle sekä muille vastuullisille henkilöille. Kokouksessa esiteltiin toimintasuunnitelma 2020 sekä kyseisen vuoden talousarvio. Vuosikokous vahvisti toimintasuunnitelman ja talousarvion. 

Hallitus vuodelle 2020

Yhdistyksen puheenjohtajaksi kokous valitsi Minna Mäkelän, joka on toiminut yhdistyksen puheenjohtajana vuodesta 2014 lähtien. Kokouksessa valittiin hallitus vuonna 2019 uusittujen sääntöjen mukaisesti kahdelle seuraavalle toimintavuodelle. Hallitukseen valittiin Tuulia Harjunmaa, Søren Rasmussen, Anri Ruokangas-Syrjälä, Tiina Sakomaa ja Mari Vassinen sekä varajäseniksi valittiin Juha-Pekka Syrjälä sekä Ali Ghiasi. Heillä kaikilla on hallituskokemusta aikaisemmilta vuosilta. Hallitus tullaan esittelemään blogissamme lähiaikoina. 

Jäsen- ja tapahtumamaksut

Kokouksessa vahvistettiin jäsenmaksujen pysyvän ennallaan. Puhuimme myös vallitsevasta koronatilanteesta. Hallitus oli aiemmin linjannut, että LapCI ry seuraa valtioneuvoston ohjeistuksia ja rajoituksia. Järjestämme tapahtumia, kun niitä on taas turvallista pitää. Haluamme pitää tapahtumat kaikkien ulottuvilla ja siispä haluamme muistuttaa, että tapahtumien omavastuuosuuteen on mahdollista saada yhdistykseltä tukea. Tiedämme, että moni vanhempi on tällä hetkellä lomautettuna ja talous on tiukilla useissa perheissä. 

Kokousdia, jossa kerrattiin LapCI ry:lle tärkeitä teemoja ja arvoja

Vaikuta etätoimintaan

LapCI ry on kehittänyt viestintää kevään aikana ja sosiaalisessa mediassa on ollut käynnissä #mitätänääntehtäisiin-kampanja, josta voi hakea inspiraatiota tekemiseen. Olemme myös pyytäneet teiltä jäsenistöltä toiveita, minkälaista etätoimintaa toivoisitte meidän järjestävän nyt ja jatkossa. Tässä linkki kyselyyn: https://pokka.kukunori.fi/lapci/etatoiminta20

Tsemppiä kevääseen!

Itse kokous sujui etänä mainiosti. Vain yksi osallistuja tarvitsi pientä teknistä tukea päästäkseen mukaan kokoukseen. Haluan kiittää meidän upeaa henkilökuntaa hienosta työstä näin karanteeniaikana. Vaikka työskentelemmekin kaikki etänä, sujuu yhteistyö mainiosti. 

Jäsenistölle haluan toivottaa sitkeyttä ja terveyttä kevääseen! Etenkin te pienet koululaiset ja vanhempanne olette joutuneet sopeutumaan kovin erilaiseen tapaan käydä koulua. Tsemppiä sinne etäkouluun! Toivotaan, että elämä palaa pikkuhiljaa normaaliksi. 

Pysytään terveenä! 

Terveisin,
toiminnanjohtaja Janet Grundström

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *