Terveisiä Suurleiriltä!


Projektikoordinaattorimme Katsu on edustamassa LapCI ry:tä kuulo- ja viittomakielialan yhdessä järjestämällä Suurleirillä, Rautavaaralla. Alla Katsu kertoo leirin kuulumisista tähän mennessä.

Suurleiri on viimein käynnistynyt!

Kuvassa takana vasemmalla Laura, keskellä Helmi ja oikealla Emma. Katsu kuvassa alhaalla keskellä

Sunnuntaina Metsäkartanolle saapui joukko ohjaajia ja toimitsijoita järjestämään paikat valmiiksi leiriläisiä varten. Tutustuimme myös toisiimme saunomisen lomassa. Monet ohjaajista ovat työskennelleet kuulo- ja viittomakielialan tapahtumissa jo vuosien ajan, ja osa on osallistunut tapahtumiin myös itse leiriläisinä.

Leiriläisistä osa on jo tuttuja ja saimme mukaan myös uusia kasvoja. Innolla odotamme, mitä viikko tuo tullessaan. Järjestäjätiimi on tehnyt parhaansa, jotta leiristä tulisi mahdollisimman hauska ja saavutettava. Sen onnistumisen takaa rautaiset ammattilaisohjaajamme yhdessä tulkkien kanssa.

Voitte seurata leirin menoa somessa @suurleiri22, ja ensi viikolla blogiin on tulossa kooste leiristä! Alla ohjaajakollegoiden fiiliksiä:

”Leirit on kesän kohokohtia. Pieni jännitys oli ennen leiriä ja nyt olen täpinöissään, kun leiriläiset tuli. Se on mahtava tunne ja ihanaa tulla leirille. Ikävää sitten aikanaan lähteä pois. Leirin jälkeen tulee tyhjiö.”
– Laura-ohjaaja

”Juuri nämä leirit on tärkeitä, koska täältä saa vertaistukea. Työkaverit on kivoja ja tunnelma on mahtava.”
– Helmi-ohjaaja

”Leirillä palvelu pelaa, ruokailu tarjotaan monta kertaa päivässä. On kiva nähdä tuttuja nuoria, jotka ovat kasvaneet edellisistä vuosista.”
– Emma-ohjaaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *