Terveiset vuosikokouksesta!


Terveiset vuosikokouksesta!

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin tänä vuonna Tiedekeskus Heurekassa, joka oli kaikille osallistujille oikein mieleinen paikka. Päivä aloitettiin ruokailulla notkuvassa brunssibuffetissa. Sen jälkeen aikuiset siirtyivät kokoustilaan ja lapset lähtivät tutustumaan Heurekan näyttelyyn Marikan ja lastenohjaajien kanssa. 

Vuosikokouksessa käytiin läpi vuoden 2018 tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajan lausunto, jotka hyväksyttiin ja vahvistettiin ja kaikille vastuuhenkilöille myönnettiin vastuuvapaus. Tämän jälkeen esiteltiin vuoden 2019 talousarvio ja toimintasuunnitelma, jotka myös hyväksyttiin. 

Hallituksen valinnassa oli hienoa huomata, kuinka monella on halua tulla mukaan hallitustyöskentelyyn. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Minna Mäkelä Nokialta, joka on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2014. Hallituksen muut jäsenet ovat Tuulia Harjunmaa, Iisalmesta (uusi), Søren Rasmussen, Helsingistä (uusi), Anri Ruokangas-Syrjälä Lohjalta, Tiina Sakomaa Muuramesta ja Mari Vassinen, Jyväskylästä. Varajäseniksi valittiin Ali Ghiasi Tampereelta ja Juha-Pekka Syrjälä Lohjalta. 

Kokouksessa käsiteltiin sääntöuudistus, jonka toiminnanjohtaja Janet esitteli vuosikokoukselle. Sääntöuudistus hyväksyttiin ja se lähtee nyt Patentti- ja rekisterihallitukseen (PRH) käsittelyyn. Uudet säännöt astuvat voimaan, kun PRH on hyväksynyt ne.

Vuosikokous valitsi kunniajäseniksi Peter Seligsonin, joka on toiminut yhdistyksen ensimmäisenä puheenjohtajana sekä Leena Hasselmanin, joka on toiminut yhdistyksen työntekijänä ja ensimmäisenä toiminnanjohtajana.

Kokouksen jälkeen vanhemmat pääsivät liittymään lasten seuraan ja meno jatkui Heurekan näyttelyn puolella. Heurekasta löytyy paljon tekemistä kaiken ikäisille vierailijoille ja lapset ja vanhemmat tekivät erilaisia tehtäviä yhdessä, hyvällä yhteistyöllä. Sitä oli ihana seurata. Onneksi myös itse pääsi lasten kanssa mukaan. Iltapäivästä myös työntekijöiden tiimi pääsi näyttelyssä vauhtiin. 

Työntekijät olivat erityisen innostuneita Aivot narikkaan -näyttelystä, jossa sai ihan hien pintaan koko jengille. ”Leikkimielisiä” tehtäviä suoritettiin aika tosissaan ja yritettiin parantaa tulosta. Musiikkiosastolla soitettiin Let it be:tä Resonaarin johtajan Markku Kaikkosen virtuaaliversion johdolla. Oli hauska nähdä miten Resonaarin toiminta on saatu mukaan Heurekan näyttelyyn. Resonaarihan on mukana myös CIsumusa-hankkeessa ja CIsupajan Musaleireillä ja -pajassa.

Päivä oli oikein onnistunut ja palaute päivästä oli oikein hyvää. Kiitos kaikille mukana olleille! Heureka oli täydellinen paikka tällaisen tapahtuman pitämiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *