Terveiset toimistolta!


Hei,

olen Jonna Virtanen ja aloitin lokakuun puolessa välissä LapCI ry:n uutena projektikoordinaattorina. Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja pääaineenani oli ranskalainen filologia, mutta jo opiskeluaikana innostuin järjestötyöstä, ensin ainejärjestössä ja sen jälkeen harrastuksieni parissa. Haluan työssäni edistää yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointia, joten järjestötyö sopii minulle paremmin kuin hyvin. Minusta on motivoivaa tehdä työtä, joka on monipuolista ja jossa myös näkee työnsä jäljen. Ensimmäiset viikot toimistolla ovat olleet juuri tällaisia ja olen viihtynyt LapCI ry:n tiimissä todella hyvin.

Vapaa-ajallani harrastan monipuolisesti urheilua, lajini ovat tällä hetkellä gaelilainen jalkapallo ja lacrosse. Urheilun vastapainoksi strömsöilen, eli teen kaikenlaisia käsitöitä huonekalujen entisöinnistä ompeluun. Kaverini tietävät, että minulla on aina joku projekti meneillään.

Kuuloala ei ole minulle ennestään tuttu, mutta jo näin muutaman viikon tutustumisen jälkeen olen huomannut kuinka monitahoinen se on ja kuinka paljon erilaista inspiroivaa toimintaa se pitää sisällään. Opittavaa on paljon ja odotankin innolla, että pääsen tutustumaan teihin jäseniin LapCI ry:n tapahtumissa ja toiminnassa ja kuulemaan minkälaisia toiveita teillä on toiminnan kehittämisen suhteen.

 

Hyvää talven alkua, nähdään tapahtumissa!

 

Jonna Virtanen
Projektikoordinaattori
jonna.virtanen@lapci.fi
045 8590 888

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *