Tapahtumakalenteri 2021


Miltä näyttää LapCI ry:n tapahtumakalenteri vuodelle 2021? Mihin tapahtumaan teidän perheenne olisi kiinnostunut tulemaan mukaan? Kas tässä tarjoilemme teille vuoden 2021 suunnitelmamme! Pistäkää päivämäärät kalenteriin ja ilmoittautukaa rohkeasti koko konkkaronkka mukaan!

Kuvassa kaksi taaperoa nojaa pieniin pöytiin ja katsoo suoraan kameraan
Mihin tapahtumiin me pääsisimme tänä vuonna?

LapCI ry:n tapahtumat 2021

Kuvassa LapCI ry:n tapahtumakalenteri, jossa luotellaan vuonna 2021 järjestettävät tapahtumat. Kuvassa lukee:

Tapahtumakalenteri 2021

CIsumusan puhemuskarit Jyväskylässä ja etänä 10 krt 3.2., 10.2., 17.2., 24.2., 10.3., 17.3., 24.3., 31.3., 7.4. Ja 14.4. + ryhmien vertaisviikonloput 

Voimauttava valokuva -viikonloppu Karkkila 6.–7.2.  

Vuosikokous Helsinki la 24.4.  

Musaleiri 8–13 v. Helsinki 14.–18.6. 

Pienten lasten musapaja Helsinki 19.6. 

Kesäpäivät Vaasa 21.8.  

Vanhempien viikonloppu 4.–5.9. 

Kuulovammaisen lapsen koulupolku -vertaisperhekurssi Rovaniemellä 8.–10.10., yhteistyössä KLVL 

Pienten lasten perheiden viikonloppu 2.–3.10. 

CIsumusan lähi- ja etäpuhemuskarit Tampereella loka-joulukuu + ryhmän vertaisviikonloppu 

Nuorten viikonloppu 6.–7.11.  

Pikkujoulut Jyväskylä la 27.11. 

Nettitreffejä/Etätapahtumia 

Kuulopajoja lapsille ja nuorille, yhteistyössä Kuuloliitto

Näihin voi jo ilmoittautua!

Webinaari vuorovaikutustaidoista

Vuoden ensimmäinen tapahtuma on etäyhteyksin toteutettava webinaari otsikolla ”Vuorovaikutustaidoista sosiaalisiin taitoihin”. Luennoitsijana toimii Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin ohjaava opettaja Riina Niutanen. Ilmoittaudu mukaan tästä: Webinaari: Vuorovaikutustaidoista sosiaalisiin taitoihin -etäluento 18.1.

Mainoskuva, jossa ohjaaja lukee lapsille kuvakirjaa. Puhekuplissa lukee: "Webinaari: Vuorovaikutustaidoista sosiaalisiin taitoihin", 18.1.21 klo 18-20, maksuton etäluento, ilm. 14.1. mennessä. Nurkassa LapCI ry:n ja Valterin logot.
Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan vuorovaikutustaitojen kehittämisestä!
Voimauttava valokuva -viikonloppu

Helmikuun alussa järjestämme Voimauttava valokuva -viikonlopun, johon toivomme vielä muutamaa osallistujaa! Viimeinen ilmoittautumispäivä on ke 6.1.2021❗

Viikonloppu järjestetään Tehtaan Hotellissa Karkkilassa. Tapahtumassa käytetään valokuvaa voimautumisen välineenä pareittain (esim. lapsi–vanhempi-pareissa). Viikonlopun ohjaa menetelmän koulutettu ohjaaja Anne Kolhinen. Voimauttava valokuva -viikonloppu on ainutlaatuinen mahdollisuus viettää laatuaikaa lapsen tai kaverin kanssa, keskittyen näkemään ja kuulemaan toinen toista. Aikaisempaa kokemusta valokuvauksesta ei tarvita olla.

Voimauttava valokuva -viikonlopun mainos. Kuvassa nainen, jolla kädessä kamera, taustalla on luminen maisema. Kuvassa lukee: "Huomio! Viimeinen ilmoittautumispäivä: ke 6.1.!"
Ilmoittaudu mukaan! Toivomme vielä muutamaa paria lisää!
Kurssi- ja leiriohjaajakoulutus

Haluaisitko töihin lastenohjaajaksi kuulo- ja viittomakielialan järjestöjen kursseille, leireille tai tapahtumiin? Oletko vuonna 2021 vähintään 17-vuotias? Tässä ajankohtainen ohjaajakoulutus sinulle! Viikonlopun mittainen koulutus järjestetään etänä. Voit siis osallistua mistä päin Suomea tahansa! Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan: Kurssi- ja leiriohjaajakoulutus etänä 13.-14.2.

Ohjaajakoulutuksen mainoskuva. Kuvassa kasa Suurleirin ohjaajia ja toimihenkilöitä, jotka tekevät käsillään viittomaksi hirvi-eleen. Otsikossa lukee: "Kuulo- ja viittomakielialan järjestöjen kurssi- ja leiriohjaajakoulutus, 13.-14.2.2021, etätoteutus". Alla listattu lisätiedot sekä osallistuvat järjestöt.

/ Tapahtumakalenteri 2021
Kuulo- ja viittomakielialan järjestöjen kurssi- ja leiriohjaajakoulutus toteutetaan tänä vuonna netin välityksellä!
Kuulovammaisen lapsen koulupolku

Millaista tukea kuulovammainen lapsi tarvitsee koulun alkaessa, alakoulun aikana ja yläkouluun siirryttäessä? Syksyllä on tiedossa vertaisviikonloppu kouluikäisten ja kouluikää lähestyvien kuulovammaisten lasten perheille Rovaniemellä. Tämä viikonloppukurssi järjestetään yhteistyössä KLVL ry:n kanssa. Luvassa on vertaiskeskusteluja, aikuisille luentoja, lapsille ikätasoista puuhaa ja nuoren kokemuspuheenvuoro. Täältä voit lukea lisää ja löytää ilmoittautumislinkin: Kuulovammaisen lapsen koulupolku -vertaisperhekurssi, Rovaniemi, 8.–10.10.

Kuulovammaisen lapsen koulupolku vertaisperhekurssin mainos. Kuvassa koululaisia. LapCI ry:n ja KLVL ry:n logot, alla lukee "Kuulovammaisen lapsen koulupolku -vertaisperhekussi, 8.-10.10.2021 SantaPark, Rovaniemi"
Kuulovammaisen lapsen koulupolku -vertaisperhekurssi järjestetään Rovaniemellä, missä emme olekaan aikaisemmin päässeet usein käymään

Tulossa myös tuttuja tapahtumia

Edellä mainittujen lisäksi LapCI ry järjestää tänä vuonna myös monet tutut ja perinteiksi vakiintuneet tapahtumat. Alla niistä vielä pieni kertaus. Tulemme myös pitämään erilaisia etätapahtumia kaikenikäisille, mutta tiedotamme näistä vielä lähempänä. Päivitämme ajankohtaiset tiedot nettisivujemme Tulevat tapahtumat-osioon, samoin kuin Instagramiin, Facebook-sivulle ja sähköpostitse lähetettävään uutiskirjeeseen. Muistakaa siis seurata kanaviamme!

Koko perheen maksuttomat päivätapahtumat:
Vuosikokous (24.4. Helsinki)
Kesäpäivät (21.8. Vaasa)
Pikkujoulut (27.11. Jyväskylä)

Alle kouluikäisille:
Musapaja (19.6. Helsinki)
Pienten lasten viikonloppu (2.-3.10.)
CIsumusan puhemuskarit (Jyväskylä & Tampere & etätoteutus)

Kouluikäisille:
Musaleiri (14.-18.6. Helsinki)

Nuorille:
Nuorten viikonloppu (6-7.11. pk-seutu)

Vanhemmille:
Vanhempien viikonloppu (4.-5.9.)

Lisäksi nettitreffejä, webinaareja ja etätapahtumia eri ikäryhmille!

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja tapahtumista antaa:
Marianne Peltoniemi
marianne.peltoniemi@lapci fi
045 8590 888

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *