SI-nuorten viikonloppu 27.-28.10.2018


SI-nuorten viikonloppu alkoi lauantaina 27.10. klo 12:00 Tampereella, Dream Hostellissa.
Kertasimme ensin säännöt ja aikataulut, jotta viikonlopusta saataisiin paras mahdollinen!
Sitten kävimme syömässä Dream Hostellin vastapäätä olevassa Tullin Sauna- nimisessä ravintolassa. Ravintolassa oli meneillään ”ötökkäviikko”, joten tarjolla oli myös hyönteisiä.
Osa meistä maistoikin niitä!

Pian ruokailun jälkeen alkoi varsinainen ohjelma Dream Hostellin tiloissa.
Meille tuli pitämään Ulla Konkarikoski Cochlearilta esitystä ajankohtaisista sisäkorvaistuteasioista ja uuden sisäkorvaistutteen, Cochlear Nucleus 7:n ominaisuuksista.
Paljon tuli uutta asiaa, ja osa meistä innostuikin esityksen jälkeen kyselemään lisätietoja apuvälineistä Ullalta.

Cochlearin esityksen jälkeen kuvauksen ammattilainen Jani Ikonen tuli pitämään valokuvauspajaa.
Jani kertoi kuvien hyödystä ja kuinka niitä voidaan tulkita. Ensiksi hän kertoi näistä ja sitten päästiinkin itse pareittain ottamaan kuvia lähialueelle.

“Valokuvia oli kiva ottaa ulkona.”
Valokuvaus oli kivaa, mutta olisi kiva, jos olisi ollut enemmän aikaa.”

Valokuvauspajan jälkeen lähdimme kävellen Koskikeskuksen RAX:iin. Saavuimme pahimpaan ruuhka-aikaan, mutta onneksi meille oli varattu pöydät.
Ruoka oli hyvää, parhainta olivat pizzat.

Makoisan pizzahetken jälkeen lähdimme taksilla viihdekeskus Crazyyn, jossa meille oli varattu kaksi pakopelihuonetta, Ruumishuone ja Ydinuhka.
Ruumishuoneella oli ruumis, missä oli vihjeitä ja asioita. Meidän piti sieltä etsiä avaimia ja ratkaista numeroita. Meillä oli yksi tunti aikaa päästä huoneesta, mutta emme päässeet ajoissa ulos. Oli enään kaksi vaihdetta, niin olisimme päässeet pois ajoissa.

Ydinuhka-huoneessa meidän piti estää maailmaa tuhoutumasta ja meidän piti päästä pois. Huoneessa oli paljon ”koneita” ja numerosarjoja. Emme kerenneet huoneesta ulos, mutta olimme kahden vihjeen päästä ulospääsystä. Pakopelien loputtua pelasimme noin tunnin verran minigolfia.

“Parasta oli pakohuonepeli ja minigolf (ehdottomasti uudelleen).”
“Pakohuone oli yksi kivoimmista ohjelmanumeroista.”

Viihdekeskuksen jälkeen lähdimme Dream Hostellin lähellä olevaan S-markettiin ostamaan iltapalaa ja herkkuja illaksi. Saavuttuamme hostellille nuorilla oli vapaa-aikaa, pelasimme illalla lautapelejä ja korttia. Iltapalaa saivat halukkaat tulla tekemään, jonka jälkeen ensimmäiset menivätkin jo nukkumaan.

Klo 9 aamulla menimme yhdessä syömään aamupalaa Tullin Saunaan. Aamupalan jälkeen oli tavaroiden pakkausta sekä huoneiden siivousta. Lauantai oli aika vauhdikas päivä, niin sunnuntaina latailimme akkuja ja pelasimme viimeiset lautapelit, otimme yhteiskuvan ja tämän jälkeen osa meistä lähti  juna-asemalle ja osaa meistä tultiin hakemaan autolla.

Suurin osa nuorista oli entuudestaan tuttuja ja oli myös uusia kasvoja. Tulemme varmasti ensi vuonnakin!

“Tämä oli kiva viikonloppu. Oli kivoja ohjelmia.”

“Viikonloppu oli mukava piristys tälle viikolle.”

“Kavereitten kanssa oli kivaa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *