Ritva Torpalle LapCI ry:n seitsemäs kunniamerkki


LapCI ry on 18-vuotias sisäkorvaistutelasten perheiden yhdistys. Yhdistyksenä olemme halunneet silloin tällöin myös muistaa kuuloalalla toimivia henkilöitä.

Ritva Torppa palkittiin LapCI ry:n musiikkitoiminnan alulle takavuosina laittaneena voimana.

Miltä tuntui saada kunniamerkki?

” Olin todella yllättynyt ja erittäin iloinen ja liikuttunut! Alkoi suorastaan itkettää – ja mieleen tuli monta ihanaa hetkeä esim. MUKULA-projektin ajoilta ja jo ennen sitä. Muistin kuin pikakelauksella, Venla Mäkipään laulamassa sisartensa kanssa, miten yksikin pieni lapsi lauloi ja viittoi LapCI ry:n leirillä 5 pientä ankkaa vuonna 2008 (Minna Mäkelän tytär Ronja). Lisäksi monta hetkeä Lindforsin säätiön ”puhemuskareista”, jolloin kuulimme lasten laulavan ensimmäistä kertaa, ne lasten kiinnostuneet ja iloiset kasvot, kun he pääsivät kuuntelemaan ja soittamaan soittimia. Ja tietysti mieleen tuli se, että olipa hyvä, että aloimme Helena Ahdin kanssa ajaa eteenpäin sitä asiaa, että SI-lapset pääsevät mukaan musiikin maailmaan ja lähdin tutkimaan SI-lasten havaitsemisen ja puheen kehityksen yhteyksiä heidän musiikkiaktiviteetteihinsa. Tuntui erittäin hyvältä saada noin hieno kiitos monen vuoden työstä!!!

Voisi sanoa, että kunniamerkin saaminen oli yksi  parhaista hetkistä ja asioista, jollei paras hetki ja asia, koko elämässäni!”

Kuvassa Ritva Torpan viuluopetuksessa Kerttu Laamanen.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *