Prossut esiin! -kampanja


LapCI ry:n somekanavilla oli läpi huhtikuun käynnissä Prossut esiin! -kampanja, jossa halusimme tuoda esille ja levittää SI-ylpeyttä. Pyysimme seuraajiamme lähettämään meille kuvia, kommentteja ja tarinoita omista sisäkorvaistutteista ja kertomaan, mikä omissa prossuissa on kaikista parasta ja miten niitä tykkää koristella. Kaikkien vastanneiden kesken arvoimme hienon kelahatun. Saimme mukavasti viestejä sisäkorvaistutteen käyttäjiltä eri puolilta Suomea, katso vastaukset alta!

Mikä sisäkorvaistutteissa on kivointa? Entä miten tykkäät koristella niitä?

”Parasta impoissa on se, että niiden avulla kuulee. Yleensä ei tarvi kertoa mitkä ne on, ko kaverit tietää jo. Koristelen (tai äiti koristelee) impat mielelläni tarroilla näin.”
– Niila 6v.

”’Parasta sisäkorvaistutteissa on KUULEMINEN!!’🤩 Ja mitä tulee imppojen koristeluun, ’EN TIIÄ… NYT MULLA ON NÄÄ PIKACHUT NE ON AINAKIN KIVAT!’😊”
– Alvar

”Parasta impoissa on, että ne ovat kuin Pokepallot!👍😎”
– Antsa 7v.

”7- ja 6-mallit 😄 Iskä ei kuulemma päivitä omaansa 😂”
– Hugo

Vilho säbäjoukkueensa kanssa

”Istutteet minulla on mustat. Nuorempana koristelin, mutta nyt en enää.
Kuuleminen sujuu hyvin. Yksi haitta on jos joku puhuu kaukaa.” 
– Vilho 8v.

Muita vastauksia

”No se, kun mä kuulen niillä”
– Viia 8v.

”Suoratoisto!”
– Valtteri 12v. 

Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille!

On mahtava nähdä, miten mielikuvituksellisesti SI:n käyttäjät tuunaavat prossujaan ja miten rohkeasti he tuovat niitä esiin. Mitä enemmän sisäkorvaistutteita ja muita kuulon apuvälineitä tuodaan niin arkipäivässä kuin mediassa esille, sitä vähemmän niiden ympärillä on mystiikkaa ja stigmaa. Eli prossut esille!

Kesäisin terveisin
LapCI ry:n toimisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *