Pitäjänmäen avaruussoturit vauhdissa!


Pitäjänmäen avaruussoturit vauhdissa!

LapCI ry:n syksyn Luovan toiminnan kerho pidettiin Pitäjämäen Nuorisotilalla 11.9.-30.10.2017. Ensimmäisellä kerralla tutustuimme toisiimme piirtämällä omakuvat ja siihen omia lempiasioita. Omakuvat käytiin läpi ja toivotettiin jokainen tervetulleeksi kerhoon. Toisena tehtävänä oli piirtää itsestä todellisen kokoinen kehonkuva isolle paperille lattialla maaten ja koristella se.  Nämä “tyypit” kiinnitettiin sitten seinille seisomaan ja olipa meillä hauskan näköistä porukkaa kerhossa! Lopuksi ehdittiin vielä jutella lasten toiveista kerhon suhteen ja suunnitella yhdessä tulevia kerhokertoja.

 

Lapset toivoivat, että kuvaisimme kerhossa Star Wars-aiheisen avaruuselokuvan. Toisella kerhokerralla askartelimme elokuvaa varten miekkoja, suojakilpiä, naamareita, asuja ja avaruusaluksen. Kun elokuvassa tarvittavat rekvisiitat olivat valmiit, siirryimme ulos kuvaamaan ensimmäisiä otoksia elokuvaan. Lapset olivat todella innoissaan asusteissaan, keksivät itsekin kohtauksia ja olivat mukana ideoimassa elokuvan tapahtumia.

 

 

Kolmannella kerho kerralla jatkoimme elokuvan kuvaamista sisätiloissa. Lapsilla oli käytössä nyt myös valomiekkoja, jotka innostivat heitä entistä vauhdikkaampaan ja luovempaan taisteluun ja liikkumiseen. Lisäksi askartelimme Halloween aiheisia itsekseen ilmassa roikkuvia karvajalkaisia hämähäkkejä ja lepakkoja. Huih!

Viimeisellä kerhokerrallamme vuorossa oli kuvaamamme Pitäjänmäki Wars- elokuvan ensi-ilta, johon kutsuimme tietysti myös kerholaisten vanhemmat. Ensi-esitystä ennen leivoimme yhdessä tarjottavaksi kahden eri makuisia muffinsseja ja koristelimme ne runsaalla kuorrutuksella ja muilla upeilla koristeilla. Elokuvan katsominen nauratti kovasti lapsia ja oli suurmenestys. Ensiesityksen jälkeen vaadittiinkin heti perään uusintaesitys, ja sehän kyllä järjestyi! 🙂

 

Kiitos kaikille kerhoon osallistuneille, nähdään taas ensi keväänä kerhossa! 🙂

Terveisin,

Mari & Viivi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *