Pikkujoulutunnelmia


Pikkujoulutunnelmia

LapCI ry:n pikkujouluja juhlittiin tänä vuonna raitiovaunuajelulla Helsingissä. Meidän iloksemme aurinko paistoi pitkän pilvisen jakson jälkeen! Osallistujia oli paljon, mutta kaikki mahtuivat hyvin mukaan, eikä raitiovaunussa ollut tungosta. Sitäkin enemmän tunnelmaa! Matka alkoi Koskelan varikolta, josta noin puolet vieraista hyppäsi kyytiin, loput poimittiin kyytiin Rautatientorin pysäkiltä. Matkan alussa pelattiin pikkujoulubingoa, jossa oli tarkoituksena bongata Helsinkiin ja jouluun liittyviä asioita sekä raitiovaunun sisältä että kulkureitin varrelta. Sitten olikin jo ruoan aika: lapsille hodareita ja aikuisille suolaista piirakkaa. Joulutunnelmaan päästiin glögin ja joulutorttujen avulla.

Pikkujouluissa oli paikalla sekä uusia että vanhoja tuttavuuksia ja vertaistukea saivat sekä lapset että aikuiset. Paikallaolijat totesivat, että on mukava nähdä vanhoja tuttuja SI-perheitä ja vaihtaa kuulumisia. Uusille pienille jäsenille oli tärkeää nähdä, että he eivät ole ainoita, joilla implantti on vaan, että on muitakin.

Pikkujoulut huipentuivat kun raitiovaunuun hyppäsi yllätysvieras, itse joulupukki. Hänen kanssaan laulettiin joululauluja ja vaihdettiin kuulumisia, joitakin joululahjatoiveitakin taidettiin pukille esittää.  Pientä joulun makua saatiin kun pukki jakoi lapsille lahjat: paketista paljastui pientä makeaa, LapCI ry:n hieno heijastin sekä kankainen joulukoriste kuuseen ripustettavaksi! Vielä pitää tosin hetki malttaa ennen kuin pukki vierailee uudestaan.

Kiitos kaikille osallistuneille ja hengessä mukana olleille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *