Pienten SI-lasten perheiden viikonloppu


Pienten SI-lasten perheiden viikonloppu 

Hotel Winterhousessa (ent. Kuulo-Auris) riitti vilskettä kun 14 perhettä kokoontui viettämään pienten SI-lasten perheiden viikonloppua 7.-8.10.2017. Paikalla oli jopa yhteensä 14 pientä SI-lasta.

Viikonloppu aloitettiin yhteisellä lounaalla, jonka aikana esiteltiin lastenhoitajat. Pian tämän jälkeen lapsilla alkoi oma ohjelma ja vanhemmat pääsivät kuuntelemaan LapCI ry:n hallituksen jäsenien Nana Lindholmin ja Mari Vassisen luentoja. Mari puhui vanhemmille toimivasta arkikuntoutuksesta ja Nanan puheenvuorossa käsiteltiin vanhemmuutta. Luentojen jälkeen vanhemmat pääsivät myös kuuntelemaan Cochlearin esittelyä.

Lapsille oli koko tapahtuman ajan omaa ohjelmaa, josta vastasivat lastenhoitajat. Leikimme paljon yhdessä pihalla. Ulkoilun jälkeen siirryimme sisälle pelaamaan, leikkimään ja askartelemaan. Lopuksi oli vielä yhteinen leikkituokio ja rauhoittuminen.

Tämän jälkeen perheet pääsivät yhdessä Ritva Torpan muskariin. Muskarissa pienimmätkin lapset pääsivät kokeilemaan monenlaisia rytmisoittimia ja kokemaan musiikin riemun.

Illalla perheet pääsivät rentoutumaan ja viettämään yhdessä aikaa takkatuvalla makkaraa paistaen, herkutellen ja jutellen. Osa perheistä yöpyi hotellissa ja sunnuntaiaamuna ohjelmassa oli vielä uintia ja saunomista ennen kotiin lähtöä.

Kiitos kaikille viikonloppuun osallistuneille perheille ja oikein hyvää talven alkua! 🙂

Terveisin,

LapCI ry:n Viivi ja Mari

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *