Perheiden pikkujoulutunnelmia Valkeassa talossa


Perheiden pikkujoulutunnelmia Valkeassa talossa

IMG_3581

– Kuuloalan kaikki järjestöt yhteistyössä

Valkean talon toimijat, kuulo- ja viittomakielialan järjestöt, ovat yhdessä tuottaneet jo kahtena vuonna peräkkäin avoimet koko perheiden pikkujoulut. Ensimmäistä kertaa pikkujoulut järjestettiin marraskuussa 2013. Nyt siitä on tullut jo perinne!

Pikkujoulut kokoaa yhteen niin viittoma- kuin puhekieltäkin tai muuta kommunikaatiomuotoa käyttävät lapset ja perheet. Valkeaan taloon on kumpanakin vuonna tullut yli 100 henkilöä, perheitä vauvasta vaariin, juhlistamaan pikkujouluja marraskuun viimeisenä lauantaina klo 10-14.

Ohjelmassa on aikaisempina vuosina ollut paljon erilaisia työpajoja: viittomakielisiä satuja, askartelua, piparipaja, äänileikkipaja, tanssipaja, teatteriesityksiä, valokuvauspaja, tonttupolku ja myös kuulokoira on esiintynyt. Mukana on ollut myös joulupukki. Tarjolla on ollut riisipuuroa. Kaikissa pajoissa on ollut joko viittomakielen taitoiset ohjaajat tai tulkit paikalla. Tapahtuma on ilmainen – jatkossakin.

Tänä vuonna pikkujouluja juhlitaan la 28.11.2015. Ilmoittautuminen hoituu Kuurojen liiton kautta tästä linkistä, 100 ensimmäistä mahtuu mukaan. Ilmoittaudu viimeistään 17.11.2015 mennessä.

Luvassa on jälleen mm. piparipaja, askartelua, viittomakielisiä satuja. Tänä vuonna paikalle on tulossa myös viittomakielinen joulupukki! IMG_3564

 

Tapahtuman järjestää:

KLVL ry – Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto, Kuulo-Auris,  Kuuloliitto ry, Kuurojen kansanopisto, Kuurojen Liitto ry, Kuurojen Palvelusäätiö – Juniori-ohjelma, LapCI ry – Sisäkorvaistutelasten valtakunnallinen yhdistys, Satakieliohjelma, SKUL, Suomen Kuurosokeat ry. Mukana on myös HUMAK – Humanistisen ammattikorkeakoulun viittomakielentulkkiopiskelijat.

Lisäksi aikaisemmin mukana on ollut mm. Suomen Kuulo- ja tukikoirat ry ja Teatteri Totti.

Pikkujoulut 2015

Huom! Lisäksi LapCI ry järjestää omatkin koko perheen pikkujoulut – 5.12.2015 Tampereella. Niistä lisää myöhemmin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *