Musaleiri Resonaarissa 31.7.-4.8.2017


Musaleiri Resonaarissa 31.7.-4.8.2017

Kesän toinen LapCI ry:n Musaleiri järjestettiin 31.7.-4.8.2017 Musiikin Erityispalvelukeskuksessa Resonaarissa Helsingissä.  Leirille osallistui yhteensä kahdeksan 7-11-vuotiasta lasta, joista kuudella oli sisäkorvaistute. Leirin ohjaajina toimivat LapCI ry:n työntekijät Viivi ja Mari, viittomakielentulkkiopiskelija Maiju sekä apulaisohjaajana Juho, jolla on myös itsellä sisäkorvaistutteet.

 

Musiikkiopetusta leiriläisillä oli päivittäin neljän tunnin ajan ja tutuksi tulivat mm. piano, rummut, kitara, basso ja laulaminen. Kaikki malttoivat keskittyä hyvin harjoitteluun ja ohjelmistoon saatiin treenattua Hula Hula, Frontside Ollie ja Vahinko kappaleet, jotka esitettiin vanhemmille ja sisaruksille leirin huikeassa loppukonsertissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Retkikohteeksi valikoitui tällä kertaa Seikkailupuisto Korkee Mustikkamaalla, jossa lapsilla oli huikean hauskaa ja kaikki pääsivät ylittämään itsensä. Tiukoista tilanteista selvittiin tsemppaamalla ja auttamalla kaveria mäessä, tai paremminkin puussa! 😀 Muita leirin kohokohtia lasten mielestä olivat uimarannalla käynti, Pokemon-etsintä ja viimeisen illan disco.

   

Kiitos kaikille leirille osallistujille, nähdään taas ensi kesänä leireilyn merkeissä!

Iloisin terveisin,

Ohjaajat Mari, Viivi, Maiju ja Juho

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *