Musaleiri 2018


LapCI ry järjesti kesällä 2018 perinteisen musaleirin tuttuun tapaan Musiikin erityispalvelukeskus Resonaarissa 4.-8.6.2018. Leiriläisiä oli yhteensä 7 ja ohjaajina toimivat LapCI ry:n Mari ja Viivi sekä viittomakielentulkki Maiju ja sisäkorvaistutekäyttäjä Juho.

Leirin aikana musiikinopetusta oli tiistaista perjantaihin joka päivä neljän tunnin ajan. Musiikinopetuksesta vastasivat Resonaarin omat musiikinopettajat Olavi Uusitalo ja Sanna Ryökkynen. Hyvänä apuna opetuksessa toimi meidän apuohjaajamme Juho, joka on myös itse nuorempana ollut musaleireillä ja harrastaa rumpujen soittoa.

Musiikinopetuksen lisäksi leirillä ehdittiin tehdä myös paljon muuta. Vaikka säät eivät olleet kovinkaan suotuisat, ulkoilimme joka päivä. Leirin aikana ehdimme leikkiä paljon erilaisia leikkejä, joista suosituimmiksi nousivat Faaraon silmä-piilotuspeli sekä jännittävä Murhaajaleikki.

Keskiviikkona lähdimme heti musiikinopetuksen jälkeen retkelle Korkeasaareen. Lisäjännitystä retkeen toivat ympäri saarta pesivät valkoposkihanhet, jotka suojelivat pesiä ja ihania pieniä ja pörröisiä poikasiaan hyvinkin kiivaasti. Sateenvarjot suojinamme kiertelimme hanhia ja katselimme muita saaressa asuvia eläimiä. Retki sujui kaikesta jännityksestään huolimatta hyvin ja selviydyimme takaisin Resonaariin ilman yhtäkään hanhen/leijonan/karhun hyökkäystä, HUH!

Loppuviikon kohokohtia olivat tietenkin viimeisen illan disko ja perjantain loppukonsertti, johon oli kutsuttu vanhemmat ja sisarukset yleisöksi. Bändimme soitti upeasti kappaleet Tuiki tuiki tähtönen, Pöllörokki ja Kesäleiri. Loppuhuipennukseksi katsoimme vielä yhdessä leirillä tekemämme videon, jossa päätähtemme kertoivat musaleirikokemuksestaan ja elämästä sisäkorvaistutteiden kanssa.

Iso kiitos kaikille leirille osallistujille, olitte huikeita! 🙂

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *