Muffinsseja Tampereen kerhossa


Muffinsseja Tampereen kerhossa

_1150299Tampereella pyörivä luovan toiminnan kerho on suunnattu kaikille alakouluikäisille kuulovammaisille lapsille. Tässä hieman raporttia mitä tänä syksynä on tehty. Kerhon ohjaaja Jani Ikonen kertoo.

”Tällä kertaa pääjuttuna oli leipominen. Kaikki pääsivät osallistumaan tekemiseen. Lopputulos oli tietysti myös herkullinen. Ronja oli pääasiallinen dokumentoija, monet kuvista onkin sitten hänen ottamiaan. Leivoimme gluteenittomia suklaamuffinsseja – raaka-aineet olivat reiluakauppaa ja luomua. Työhuoneemme keittiö taipuu mukavasti yhteiseen leipomiseen ja pienessä uunissamme riittää paistamistehoja.

_1150398Mittailimme raaka-aineet, palottelimme suklaata, vaahdotimme munat ja sokerin, sulatimme voita ja sekoitimme kaikesta herkullisen taikinan. Paistamisen jälkeen koristelimme leivoksemme, ja sitten vielä ennen syömistä piirsimme muffinseistamme kuvat mallin mukaan. Tekeminen vei mukanaan, eikä ajankulua juurikaan huomannut. Hyvin maistui leivokset ja kotiinkin jäi viemistä.

Lopuksi menimme vielä ulos pelaamaan jalkapalloa. Aika monipuolisen herkullinen tutustu_1150558miskerta.

Iloista syksynjatkoa kaikille!

Jani Ikonen

 

Mikäli olet kiinnostunut vielä liittymään kerhoon, niin se on aivan mahdollista! Kerho on ilmainen ja kokoontuu neljänä tai viitenä lauantaina tässä syksyn mittaan. Laita viestiä tai soita LapCI ry:n toimistolle:

_1150561Marianne Rintala
projektikoordinaattori
marianne.rintala@lapci.fi
045 8590 888

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *