Marin tervehdys


Aurinkoinen tervehdys täältä LapCI ry:n toimistolta!

 

Nimeni on Mari Mäenpää ja aloitin Mariannen äitiysloman sijaisena heinäkuun lopussa. Olen innostunut ja motivoitunut terveyden edistämisen osaaja ja haluan työskennellä yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvoinnin edistämiseksi. Koulutukseltani olen Terveystieteiden maisteri pääaineena terveyden edistäminen ja minulla on vuosien monipuolinen työkokemus liikunta-alan työtehtävistä.

 

Nyt olen ollut useamman vuoden kotona lasten kanssa, joten aloitan työt LapCI ry:ssä suurella innolla ja mielenkiinnolla. Kuulo-ala ei ole minulle entuudestaan tuttu, mutta lasten ja nuorten tukeminen ja terveyden edistäminen ovat aihealueita lähellä sydäntäni. Vapaa-ajallani tykkään touhuta ja liikkua yhdessä perheeni kanssa ja rakkain harrastukseni on tanssiminen. Lisäksi teen vapaaehtoistyötä hyväntekeväisyysyhdistyksessä.

 

Pääsinkin heti tositoimiin ja tutustumaan lähemmin sisäkorvaistutelapsiin ja heidän perheisiin kesän toisella LapCI ry:n järjestämällä Musaleirillä Resonaarissa elokuun ensimmäisellä viikolla, jossa toimin ohjaajana yhdessä järjestöassistentti Viivin kanssa. Syksyn mittaan toivon tapaavani mahdollisimman monta teistä LapCI-perheen jäsenistä ja pääseväni osaksi tätä ainutlaatuista perhettä.

 

Toivon kaikille oikein ihanaa kesän jatkoa, nähdään pian! 🙂

 

Mari Mäenpää

Projektikoordinaattori

mari.maenpaa@lapci.fi

045 8590 888

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *