Marianne äitiyslomalle


Marianne äitiyslomalle    

LapCI ry:n projektikoordinaattori Marianne Rintala siirtyy äitiyslomalle huhtikuussa 2017. Tällaisena hetkenä on hyvä muistella mennyttä viittä vuotta LapCI ry:ssä.

”Aloitin työssäni keväällä 2012 kun LapCI ry oli saanut uuden hankerahoituksen RAY:ltä (nyk. STEA). Ryhdyimme silloisen projektipäällikön Leena Hasselmanin ja yhdistyksen hallituksen kanssa luomaan voimauttavia toimintamalleja sisäkorvaistutelapsille ja heidän perheilleen.

Yhdistyksellä oli tuolloin tietysti takanaan jo mukava sarja vakiintuneita ja hyväksi koettuja toimintoja, joiden pohjalle oli hyvä lähteä kasvattamaan ja kehittämään. Perheiltä ympäri Suomen tuleviin toiveisiin päästiin vastaamaan kasvavalla volyymillä.

Silloin alussa hanke oli nimeltään Voimapaja. Seuraavana syksynä nimi vaihtui CIsu-pajaksi. Matkan varrella puheenjohtaja vaihtui Lasse Lindströmistä Minna Mäkelään, Leenasta tehtiin toiminnanjohtaja ja LapCI ry muutti toimistonsa Valkeaan taloon. Yhteistyö muiden alan järjestöjen kanssa nousi uudelle tasolle. Vierellä kulki myös Kuuloavain.fi -portaalin kehittäminen KLVL ry:n kanssa. Toiminnanjohtaja vaihtui, kun Ulla Konkarikoski aloitti Leenan toimivapaan sijaisena 2,5 vuotta sitten.

Mitä jäi mieleen?

Nyt viisi vuotta, 77 tapahtumaa, lukuisia raportteja, nettisivujen päivityksiä, ”triljoonien” sähköpostien lähettelyitä, mainostuksia ja ”miljoonan” mukavan hetken SI-lasten ja perheiden parissa myöhemmin on minun aika perustaa oma perheeni. Odotan lapseni syntyväksi toukokuun lopussa. Masussani potkii jo kovasti.

Parhaita kokemuksia on kyllä kiistatta olleet jokakesäiset musaleirit, joissa olen saanut viettää aikaa lasten kanssa vähän intensiivisemmin – mitä nyt sieltä ruoanlaiton keskeltä olen kerennyt ;). Myös monet hallituksen kokoukset on jääneet mieleeni. On todella ilo nähdä miten niin moni vanhempi antaa aikaansa yhdistyksen hyväksi ja mielellään.

Voi hyvin, LapCI-perhe!

Valtakunnallinen LapCI-perhe on tehnyt minuun vaikutuksen. On ollut suuri kunnia järjestää teille kohtaamispaikkoja ja tilaisuuksia, joihin jokainen uusi kasvo on (edelleenkin!) tervetullut. Vetäydyn nyt hetkeksi näistä töistä ja sijaiseni tulee antamaan varmasti loistavan ja oman näköisensä panoksen LapCIlle. Vertaistuen merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa!

P.s. Tarkoitus olisi olla läsnä vielä Elämää sisäkorvaistutteen kanssa – EURO-CIU symposiumissa 20.-21.4.2017 Valkeassa talossa. Joten nähdään siellä!”

Katso Mariannen sijaisen rekryilmoitus täältä.

 

1 thoughts on “Marianne äitiyslomalle”

  1. Ihana Marianne, lämpösi lapciamme kohtaan on ollut iso ilo nähdä ja kokea! Kohtelet kaikkia lapsia ja nuoria hyväksyvästi ja tasaveroisesti. Ihanaa, että saat nyt oman pienen ihmisen rinnallesi jakamaan elämää .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *