Luovan toiminnan kerho kevät 2018


Luovan toiminnan kerho kevät 2018, Helsinki

LapCI ry:n kevään luovan toiminnan kerho kokoontui neljä kertaa Helsingissä Pohjois-Haagan yhteiskoulun tiloissa. Kerhossa kävi aktiivisesti kuusi huonokuuloista lasta. Kerhon aikana askarreltiin ja kuvattiin lyhytelokuva.

Kerhossa suunnittelimme ja toteutimme omat lautapelit, joita pääsimme myös kokeilemaan. Pelien ideoinnissa oli vain mielikuvitus rajana. Pelejä valmistui monia erilaisia, kuten muistipeli, merirosvo-peli, formula-peli, Suomi Helmi (Afrikan tähdestä parempi versio) ja Englanti-Suomi tietovisa.

Kun lautapelit oli saatu valmiiksi, oli aika siirtyä elokuvan ideointiin. Lapset toivoivat jotain komedia-aiheista elokuvaa. Päätimme kuvata Putous- sketsiohjelmasta oman versiomme. Meidän versiomme nimeksi tuli Plöräys, jonka juontajana toimi Toope Malminen. Meidän Plöräyksestä löytyy viikkokatsaus, sketsejä, tulikoe ja jopa sketsihahmokilpailukin. Lapset suunnittelivat myös parodiat tunnetuista mainoksista, mikä oli kaikkien mielestä tosi hauskaa.

Kerho huipentui Plöräyksen ensi-iltaan, johon kutsuimme kerholaisten perheet paikalle. Vanhemmat tykkäsivät elokuvasta kovasti ja kaikilla oli hauskaa. Elokuvasta piti tulla komedia, ja siinä onnistuimme täysin sillä kaikki nauroivat yhdessä sitä katsoessa. 

Kiitokset vielä reippaille kerholaisille 🙂 Toivottavasti nähdään taas syksyllä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *