Luovan toiminnan kerho Helsingissä


Luovan toiminnan kerho HelsingissäWP_20160331_17_57_21_Pro

LapCI ry järjesti Luovan toiminnan kerhoa Pitäjänmäen nuorisotalolla kevään aikana. Kerhossa kävi seitsemän lasta. Kaikilla lapsilla oli jonkinlaiset kuulon apuvälineet, osalla oli sisäkorvaistutteet ja osalla kuulolaitteet. Kerho järjestettiin yhteisvoimin KLT:n kanssa (Pääkaupunkiseudun Kuulovammaisten Lasten Tuki ry).

Oikeastaan kerho alkoi jo viime syksynä ja kevät oli mukava jatkumo sille. Otsikon mukaisesti toiminta oli luovaa. Ohjaajana toimi ilmaisutaidon ohjaaja Veera Hirvaskero. Kerhossa tutustuttiin, leikittiin, askarreltiin ja musisoitiin. Viimeisellä kerralla oli sorminukkenäytös vanhemmille. Kuvat esityksestä.WP_20160331_17_55_14_Pro

“Kivaa tehdä kaikenlaista samanlaisten (kuulovammaiset, jotka käyttävät CI tai kuulokojeita) lasten kanssa! Vapaa-aikoina lapset eivät tapaa usein toisiaan, koska perheet asuvat eri puolilla kaupunkia. Tässä sai olla yhdessä toisten kuulovammaisten ikäistensä seurassa harmittelematta, ettei joku ymmärrä häntä tai toisinpäin. Visuaalisestikin tärkeää huomioida heitä ajan kanssa, koska ei kuule hyvin samaan aikaan kun tekee jotain. Ensin selitetään, sitten voi puuhastella jotain jne.”

Toivottavasti kerho jatkuu myös syksyllä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *