Leenan tervehdys!


Hei kaikille jälleen täältä LapCI ry:n toimistolta!

Olen astunut takaisin Ullan huolella hoitamiin saappaisiin LapCI ry:n toiminnanjohtajana. Kolme vuotta Singaporessa sujahtivat ohi vauhdilla, ja paluu talvisen raikkaaseen Suomeen tuntuu oikein hyvältä! 

Miten mukava onkaan huomata, että LapCI ry:n vakiintuneet toimintamallit elävät ja pyörivät. CIsupajatoiminnan tapahtumat ja kerhot näyttävät olevan edelleen suosittuja, musaleirejä ja Englannin leiriä suunnitellaan, perhetapahtumia toteutetaan sekä LapCI ry:n omina että yhteisesti muiden alan toimijoiden kanssa.

Minua kiinnostaa tutustua uuteen polveen jäsenperheitämme, joita on kolmen vuoden sisään tullut paljon. Lapsenne saavat molemminpuoleisen sisäkorvaistutteen varhain, varhemmin kuin edellisen polven lapset. Millaisia ovat teidän tarpeenne? Millaisia toimintamalleja toivotte lastenne itsetunnon vahvistamiseksi? Millaisia keskusteluja kuuroudesta teidän perheissänne käydään? Millaisia kuulovammaisia lapsenne kokevat olevansa – millainen on heidän identiteettinsä?

Meneillään on tärkeitä keskusteluja esim. kuntoutuksen ja sote-uudistuksen parissa. LapCI ry:tä tarvitaan edelleen kuulovammakentällä dynaamisena ja ketteränä toimijana ja  sisäkorvaistutelasten edunvalvojana. Pysykäämme kuulolla ja kartalla. Olemme toimistolla teitä varten – ottakaa yhteyttä kaikenlaisissa asioissa, isoissa ja pienissä!

Leena Hasselman (0400 914583)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *