LapCI ry:n vuosikokous Turun linnassa 14.4.2018


LapCI ry:n vuosikokous Turun linnassa 14.4.2018

LapCI ry:n vuosikokous pidettiin tänä vuonna upeissa puitteissa Turun linnassa. Keväinen päivä oli kauniin aurinkoinen ja suorastaan kuuma! Vähäisestä osallistujamäärästä huolimatta vuosikokous sujui hyvin ja saimme valittua yhdistykselle uuden hienon hallituksen. LapCi ry:n puheenjohtajana jatkaa edelleen Minna Mäkelä. Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Ali Ghiasi, Mari Vassinen, Tiina Sakomaa, Anri Ruokangas-Syrjälä ja Nana Lindholm. Varajäseniksi puolestaan valittiin Juha-Pekka Syrjälä, Tanja Rasmussen ja Juha-Matti Kingelin.

 

Lastenohjelmasta vastasivat lastenohjaajat Kia ja Tiia. Vuosikokouksen aikana lapset kävivät seikkailemassa linnassa, ratkoivat ritaritehtäviä ja askartelivat ritarin kilpiä. Välipalan ja kahvien jälkeen myös aikuiset pääsivät tutustumaan linnaan yhteisen Pikkuritari-kierroksen merkkeissä. Yhdessä linnan oppaan kanssa etsimme linnan aarteita ja kuuntelimme korvat höröllä hauskoja tarinoita elämästä linnassa silloin ennen vanhaan. Harjoiteltuamme soveliaan niiauksen, pääsimme tapaamaan jopa ihkaoikeaa kuningatarta, joka löi pikkuritarimme oikeiksi ritareiksi pitkällä miekalla koskettaen. Se oli jännittävää se! Poistuimme paikalta peruuttaen (koska kuningattarelle ei tietenkää saa näyttää selkää) ja löysimme tiemme vielä uloskin linnan uumenista, huh!  

 

Aurinkoisen päivän parasta antia oli se, että nyt meillä on LapCI ry:ssä ihan oikeita ritareita ja tietysti myös se, että saimme uuden sitoutuneen hallituksen joka on valmis tekemään tärkeää työtä sisäkorvaistutelasten hyväksi. Lämmin kiitos siitä heille! <3

Kiitos kaikille vuosikokoukseen osallistujille! Nähdään taas pian LapCI ry:n tapahtumissa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *