LapCI ry:n stipendihaku on avoinna!


Joka kevät LapCI ry palkitsee opinnoissaan ja/tai harrastuksissaan tsempanneita ja menestyneitä sisäkorvaistutetta käyttäviä lapsia ja nuoria. Haluamme stipendillä tukea ja kannustaa heitä löytämään oman tiensä ja vahvuutensa sekä kurottelemaan kohti korkeuksia.

LapCI ry:n stipendiä voi hakea lapselle/nuorelle, jolla on sisäkorvaistute tai joka on sisäkorvaistutetta käyttävän lapsen/nuoren sisarus.

Myöntämisperusteet
  • Stipendin saaja on ylittänyt itsensä, parantanut arvosanojaan, tsempannut huomattavalla tavalla joko koulussa ja/tai harrastuksessaan kuluneen lukuvuoden aikana, päättänyt peruskoulun tai
  • Stipendin saaja on tehnyt jotakin SI-näkyvyyttä edistävää.

Stipendiä voi hakea samalle lapselle vain yhden kerran tämän ollessa kouluikäinen. Hyvin erityisestä saavutuksesta (kuten SI-näkyvyyden edistämisestä) voidaan mahdollisesti myöntää stipendi myös jo kerran sen saaneelle.

Ilmianna tuntemasi lapsi/nuori, joka sopii yllämainittuihin kriteereihin! Laita viestiä info(at)lapci.fi ja kerro meille, miksi juuri hän ansaitsee stipendin. Olemme yhteydessä kaikkiin stipendin hakijoihin hakuajan päätyttyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *