LapCI ry:n pikkujoulut


LapCI ry:n pikkujoulut

LapCI ry:n pikkujoulut järjestettiin lauantaina 25.11.2017 Lohjalla Tytyrin Elämyskaivoksessa 110 metrin syvyydessä. Paikalla oli yhteensä 11 perhettä.

Pikkujoulut alkoivat maittavalla jouluruoalla. Kun kaikki olivat saaneet vatsat täyteen, lähdimme Tytyrin oppaan ohjaamalle Tytyri-kierrokselle. Kierroksella pääsimme istumaan kaivoskoneiden kyytiin, etsimään vuorenpeikkoja ja kuulemaan tietoa kaivoksesta ja sen työntekijöistä.

Kun tulimme takaisin juhlatilaan kierrokselta, oli vuorossa imppojen tuunausta ja kasvomaalausta. Tarjolla oli myös kakkua 18-vuotiaan LapCI ry:n kunniaksi. Paikalle saapui myös erityinen juhlavieras, Joulupukki! Joulupukki toivotettiin laulaen sisään ja jokainen lapsi uskalsi hakea häneltä pienen lahjan.

Kun joulupukki lähti oli vielä aikaa tuunata impat loppuun ja vaihtaa kuulumisia muiden perheiden kanssa. Osa vanhemmistakin sai lasten maalaamia kasvomaalauksia koristeeksi poskille. Lopuksi päätimme osallistua vielä halukkaiden kanssa #kokosuomiviittoo-kampanjaan, joten opettelimme viittomaan Maamme-laulun ja videoimme sen julkaistavaksi some-kanavissa. Haaste siis suoritettu erinomaisesti viittoen!

Pikkujoulut olivat erittäin onnistuneet ja lasten kasvoilta pystyi näkemään ilon ja riemun. Nähdään taas tapahtumissamme ensi vuonna 2018!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *