LapCI ry:n lainalaitteet


Viime viikolla kerroimme täällä blogissa apuvälineistä. Tiesittehän, että te jäsenet voivat lainata erilaisia apuvälineitä koekäyttöön ennen oman ostopäätöksen tekemistä? Meiltä löytyy lainalaitteet joka lähtöön! Alla Ulla Konkarikoski, joka oli videon teon aikaan vielä LapCI ry:n toiminnanjohtaja, kertoo yhdistyksen toimistolta löytyvistä apuvälineistä.

Videot ovat jo muutaman vuoden vanhoja ja toimistolla on nykyisin myös Nucleus 7 kanssa yhteensopivia uimasuojia. Ne toimivat kuitenkin samalla tavalla kuin videolla esitellyt uimasuojat. Laittakaahan viestiä toimistolle, jos esimerkiksi koulun liikuntatuntien uimaopetus on lähestymässä ja haluatte testata apuvälineen ennen sitä.

Näin saat apuvälineen lainaan:

1. Laita viestiä toimistolle osoitteeseen info(at)lapci.fi, tai soita CIsupajan projektikoordinaattorille 045 859 08 88
2. Kerro minkä apuvälineen haluat lainata ja milloin
3. Lähetämme sinulle allekirjoitettavaksi lainalaitesopimuksen
4. Kun olemme saaneet allekirjoitetun sopimuksen (voi lähettää myös sähköisessä muodossa), postitamme haluamasi lainalaitteen/lainalaitteet ilmoittamaanne osoitteeseen
5. Kahden viikon laina-ajan kuluttua postitat lainaamasi laitteen takaisin meille. Tämä postimaksu on ainoa kustannus, joka sinulle apuvälineen lainaamisesta koituu.

Helppoa vai mitä?

Vaihtoehtoisesti lainalaitteen voi myös noutaa ja palauttaa toimistolle (Ilkantie 4, 00400 Helsinki) erikseen sovittavina aikoina. Olemme toimistolla pääsääntöisesti maanantaista keskiviikkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *