LapCI ry:n Kesäpäivät Oulussa 18.-20.8.2017


LapCI ry:n Kesäpäivät Oulussa 18.-20.8.2017

 

LapCI ry:n kesäpäivät vietettiin tänä vuonna 18.-20.8.2017 Oulussa. Kesäpäiville osallistui yhteensä yhdeksän perhettä. Lapsia tapahtumaan osallistui 17, joista 12:lla oli sisäkorvaistute. Yhdistyksen työntekijöistä mukana olivat toiminnanjohtaja Ulla ja projektikoordinaattori Mari. Osa perheistä saapui Oulun Sokos Hotel Edeniin jo perjantai-iltana, jolloin ohjelmassa oli vapaata pulikointia Edenin aalloissa ja yhteinen illallinen. Lauantai alkoi hallituslaisten osalta kokoustamalla. Muille ohjelmassa oli sillä aikaa vapaata leikkiä ja ulkoilua Nallikarin uimarannalla ja hotellin leikkipuistossa.

Hallituksen kokouksen jälkeen siirryimme Tiedekeskus Tietomaahan. Tiedekeskus Tietomaan sydämenä ovat monipuoliset ja kiehtovat teemanäyttelyt, joiden parissa kaikenikäiset voivat pitää hauskaa oppien samalla uusia asioita. Alun lounaan jälkeen jakauduimme kahteen ryhmään, jotka kiersivät näyttelyissä kahden oppaan avulla. Näyttelyissä on yli 150 jännittävää kohdetta, joiden kokeilemiseen vierähtää helposti tovi jos toinenkin. Tietomaasta löytyy myös Suomen toiseksi suurin 3D-jättielokuvateatteri, jossa meille esitettiin kiehtova Perhosen lento-elokuva.

  

   

Tietomaan kohteiden koluamisen jälkeen siirryimme takaisin Edenin kylpylään ja sujahdimme takaisin uikkareihin ja pulahdimme aaltoihin. Lapset nauttivat suuresti uimisesta ja osaa ei meinannut saada altaasta pois ollenkaan. Illaksi oli järjestetty vielä yhteinen päivällinen, muuten ohjelma oli vapaa. Lisäjännitystä päiviin toi Extreme Run-tapahtuma viereisellä Nallikarin rannalla ja yksi kesäpäivien kohokohdista olikin varmasti fanikuvat yhdessä Jaajo Linnonmaan kanssa. Mainitsihan hän LapCI ry:n seuraavalla viikolla Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassakin, joten ehkä ensi vuoden kesäpäivillä pääsemme/joudumme osallistumaan lasten Extreme Run-kilpailuun! 😉

Kiitos kaikille kesäpäiviin osallistuneille perheille! Nähdään taas pian LapCI ry:n tapahtumissa!

 

Terveisin,

 

Mari 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *