LapCI ry:n kasvomaskit – oletko jo tilannut omasi?


LapCI ry haluaa huolehtia jäsentensä turvallisuudesta. Yhdistyksemme jäsenenä olet oikeutettu LapCI ry:n logolla varustettuun mustaan kangasmaskiin! LapCI ry:n kasvomaskit ovat hyvälaatuisia ja tyylikkäitä, ja ne sopivat eri mallisille kasvoille. Tässä artikkelissa esittelemme maskimalliamme ja kerromme, kuinka voit tilata maskit sekä itsellesi että perheellesi.

Esittelyssä LapCI ry:n kangasmaskit

Muutama viikko takaperin mainostimme yhdistyksemme logolla varustettuja kasvomaskeja ensimmäistä kertaa. Tilauksia tuli jo ensimmäisellä viikolla roppakaupalla, mutta maskeja riittää vielä haluajille! Ensisijalle pistämme jäseniemme tilaukset, mutta myös ei-jäsenet voivat ostaa yhdistyksen maskeja. Jos perheenne on LapCI ry:n jäsen, kaikki perheen yli 15-vuotiaat ovat oikeutettuja saamaan maskit maksutta. Ei-jäsenille maski maksaa 10 euroa.

Kuvassa Peppi-pupu LapCI ry:n kasvomaski päässään. Vieressä puhekupla, jossa lukee "Maski on pop! Käydään turvallisesti talveen!"
Peppi-pupu suojaa itsensä myös!

LapCI ry:n kasvomaskit ovat 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Kangas on kaksikerroksista ja sen ulkopinta hylkii vettä. Maski on väriltään musta ja logomme on painettu sen sivuun valkoisella. Sen lenkit saa säädettyä eri kokoisille kasvoille, kuitenkin aikuisille (n. 15-vuotiaasta ylöspäin). Maski kannattaa pestä 60° asteessa.

Tilaa LapCI ry:n kasvomaskit tästä linkistä. Toimi nopeasti, sillä maskeja on vain rajoitettu määrä!

Talvisin terveisin,
LapCI ry:n toimiston tontut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *