LapCI ry toivottaa hyvää joulua ja iloista uutta vuotta!


kuvassa lukee 'LapCI ry toivottaa kaikille hyvää joulua!

Toimistomme menee joulun ja uuden vuoden juhlien ajaksi kiinni, kun ahkerasti töitä tehneet toimistomme tontut kirmaavat lomalaitumille. LapCI ry toivottaa koko jäsenistöllemme, yhteistyökumppaneillemme, seuraajillemme ja muille oikein rauhaisaa, turvallista ja hyvää joulua!

Jouluisia kuvia ja videoita

Olemme hyvin kiitollisia siitä, että pystyimme järjestämään LapCI ry:n perinteiset pikkujoulut perheille marraskuun puolessavälissä. Lapset saivat tavata juhlissa joulupukin, pääsivät laulamaan hänelle suloisia joululauluja, ja saivat joulupukilta herkullisia lahjoja kotiinvietäviksi. Oli ihana nähdä pukin ja tontun tuoma ilo lapsille!

Kuvassa keskellä istuu joulupukki ja tonttu, ympärillä lapsia. Suurin osa katsoo kameraan päin ja vilkuttaa
Pikkujoulujen kohokohta!

Kuulo- ja viittomakielialan yhteisissä koko perheen pikkujouluissa marraskuun lopussa myös CIsumusa-ohjaajat pääsivät esiintymään suurelle yleisölle (etäyhteyksien kautta tietenkin!). Jos missasit pikkujoulut marraskuussa niin tsekkaa CIsumusalaisten taidonnäyte tästä!

CIsumusa-puhemuskarin vastuuohjaaja Juha-Matti ja logopedian opiskelija Reea videolla laulamassa

Toimisto menee loman ajaksi kiinni

Kuvassa Peppi-pupu ja Pyry-poro etualalla, taustalla neljä kuvaruutua joissa LapCI ry:n työntekijät vilkuttavat kameralle hyvää joulua. Keskellä LapCI ry:n logo, yllä lukee "terveisiä toimiston pikkujouluista" ja alla "turvallisesti etänä".
Toimisto juhli pikkujouluja etänä. Hyvää joulua meiltä kaikilta!

Näemme siis taas ensi vuoden puolella, kun toimiston väki palaa lomiltaan 6.1.2021. Someemme päivittyy kuitenkin loman aikana mukavaa tekemistä, lukemista ja vinkkejä, joita ei kannata missata. Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, jotta pysyt mukana.


LapCI ry toivottaa kaikille hyvää ja turvallista joulua sekä hauskaa uutta vuotta!

P.S. Seuraavina viikkoina blogiin ilmestyy vielä katsaus menneen vuoden tapahtumiin ja kurkistus tulevan vuoden antimiin, eli pysy kuulolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *