”LapCI ry on vertaistuen työkalu” – Leena Hasselman


Hei SI-ystävät,

Työni LapCI ry:ssä on tullut tällä erää päätökseen. Ensi vuonna tämä ketterä, luova ja tärkeä yhdistys täyttää kaksikymmentä vuotta. Ensimmäiset sisäkorvaistutelapset ovat aikuisia ja jatkavat kukin omalla polullaan kuulovammaisina kuulevien maailmassa. Toivottavasti he ovat löytäneet paikkansa vertaistuen piirissä- sitä onneksi kuuloalalla on runsaasti tarjolla. Oma SI-tyttärenikin on marraskuussa aikuinen. Olen kiitollinen siitä, että meidän perhe  on saanut viettää merkittäviä vuosia yhdessä LapCI ry:n piirissä.

LapCI ry on vertaistuen työkalu, jonka avulla te uudet vanhemmat raivaatte sisäkorvaistutelapsillenne sileämpää latua. Tulkaa mukaan toimintaan! Näyttäkää tietä uudelle johdolle, olkaa aktiivisia, tehkää ehdotuksia, pyytäkää ja toivokaa ja viestikää toiveenne. Me olemme monessa kanavassa tavoitettavissa – mm. Facebookissa ja Instagramissa – ja puhelimessa. Joskus tehokkain tapa viestiä on ihmisen puhe ihmiselle.

CIsu-pajasten avulla kuka tahansa vanhempi voi luoda alueelleen mukavan ja motivoivan vertaistukitapahtuman, jossa tapaa muita SI-perheitä. Jos haluatte järjestää toimintaa, ottakaa yhteys osoitteeseen jonna.virtanen@lapci.fi. Vapaaehtoisuudessa on voimaa!

 

Kaikkea hyvää teille – yhdessä olemme enemmän.

Leena

 

LapCI ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Janet Grundström. Janet on erityislapsen äiti, joka on työskennellyt viimeiset kymmenen vuotta Leijonaemoissa. Hänen toiminnanjohtaja-aikanaan Leijonaemot on kasvanut valtakunnallisesti merkittäväksi erityisperheiden tukijärjestöksi, ja jäsenmäärä on noussut 50:stä 2000:een. Saamme innostuneen, kehittämishenkisen ja perheitä kuuntelevan toiminnanjohtajan luotsaamaan LapCI ry:tä uudelle vuosikymmenelle! Vuonna 2019 juhlimme 20-vuotisjuhlavuotta, jonka suunnitteluun ja toteutukseen Janet pääsee jo mukaan! Toivotamme Janetin lämpimästi tervetulleeksi LapCI ry:hyn tammikuussa 2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *