Esittelyssä CIsupaja-toiminnan projektikoordinaattori Matleena 


Nainen on ulkona talvisessa maisemassa lumikenkäilemässä ja hymyilee.

Tervehdys!

Aloitin vajaa kuukausi sitten LapCI ry:lla projektikoordinaattorina ja täytyy sanoa, että homma on vienyt minut jo aivan mennessään! Lämminhenkiseen työyhteisöön on ollut helppo solahtaa ja kaikki ihmiset, joiden kanssa olen ehtinyt viestitellä tai tehdä muutoin yhteistyötä, ovat olleet todella mukavia. Minusta on hienoa päästä tekemään töitä sen eteen, että sisäkorvaistutetta käyttävät lapset ja nuoret sekä heidän perheensä pääsevät tapaamaan toisiaan.

Nainen istuu takkatulen ääressä pipo päässä ja katsoo hymyillen kameraan.

Myös omasta kokemuksesta tiedän, että vertaistuki on mittaamattoman tärkeää, joten tuntuu hyvältä päästä mahdollistamaan näitä merkittäviä kohtaamisia. Ihan jokainen meistä tarvitsee ympärilleen ihmisiä, joiden seurassa voi myös turvallisesti jakaa omia fiiliksiään. Merkitykselliset keskustelut sekä yhdessä koetut ilon ja onnistumisen tunteet kantavat pitkälle. 

Kuvailisin itseäni sosiaaliseksi kotihiireksi, sillä viihdyn hyvin niin teetä kotisohvalla yksikseni siemaillen kuin ihmisten parissa yhdessä touhuillenkin. Lempipaikkojani maailmassa kodin lisäksi on metsä ja mökkisauna, näin talvella myös avanto! Perheeseeni kuuluu puolisoni lisäksi 5-vuotias poika sekä kaksi ihanaa rescuekoiraa. Vietämme paljon aikaa yhdessä lähiluonnossa retkeillen, usein on myös eväät mukana. Puolisoni kanssa olemme aiemmin toimineet myös tukiperheenä huonokuuloiselle nuorelle ja sitä kautta SI on tullut itselleni jo hieman tutuksi ennen tätä työtäni.

Ihmisten parissa työskenteleminen, osallisuuden tukeminen ja viestintä – siinä onkin kolme unelmatyöni elementtiä, jotka kaikki myös sisältyvät työnkuvaani projektikoordinaattorina! Aiemmin olen työskennellyt myös mm. lasten iltapäiväkerhon ohjaajana, puhevammaisten tulkkina, kehitysvammaisten henkilöiden etäpalveluiden suunnittelijana sekä viestinnän asiantuntijana sote-alan organisaatiossa. En malta odottaa kohtaamisia, joita uusi työni CIsupaja-toiminnan parissa tuo tullessaan. Näin alkuvuodesta minulla on työn alla vahvasti helmikuussa järjestettävät Talvipäivät, joita odotankin jo innolla. Itse asiassa tältä vuodelta ylipäätään odotan erityisen paljon perheisiin tutustumista ja yhteisiä hetkiä upeiden tyyppien parissa! Sen tiedän jo nyt, että projektikoordinaattorina pääsen tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä.

Nähdään siis toivottavasti Talvipäivillä tai muissa tulevissa tapahtumissa! Tulkaa siis rohkeasti juttelemaan tai kiskaisemaan hihasta!

Perhe istuu kalliolla. Kuvassa kaksi koiraa, nainen, mies ja lapsi. Edessä näkyy vähän vihertävää luontoa ja taustalla vesitornin jalka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *