Lainalaitteita LapCIlle


Lainalaitteita LapCIlle

Olemme julkaisseet videosarjan, jossa toiminnanjohtajamme Ulla esittelee LapCI ry:n jäsenille lainattavia laitteita. Toivomme tällä videosarjalla saavamme aktivoitua jäseniämme jatkossakin laitteidemme lainaamisessa, etteivät ne jää pölyttymään kaapin pohjalle. LapCI ry:n jäseneksi kannattaa liittyä, liittymisvuosi on ilmainen ja sen jälkeen jäsenmaksu on 25 € / perhe / vuosi.

Videot ovat kolmessa eri osassa, joista ensimmäisessä voit tutustua Cochlearin 5 & 6 prosessorien eroon, jotta tiedät, mitkä lainalaitteista sopivat sinun prosessoreihisi. MED-ELin käyttäjille lainalaitteistamme sopivat MED-ELin omat uimasuojat, sekä Comfort Audio ryhmäkuuntelulaite. Niistä lisää seuraavissa videoissa.

Videot on teksitetty suomeksi!

Toisessa videossa kerromme lainattavista uimasuojista. Kertakäyttöiset uimasuojat voit tilata itsellesi ilmaiseksi, eikä niitä tarvitse palauttaa. Cochlearin CP810 ja 910-prosessoreihin sopivalla Aqua+ -vesisuojalla on 2 viikon laina-aika.

Viimeisessä osassa on kaikki kuuntelun apuvälineet: Cochlearin MiniMic 2+, PhoneClip ja TV Streamer, joilla on 2 viikon laina-aika. Kaikkiin implanttimalleihin induktiosilmukan ansiosta käyvä Comfort Audio -ryhmäkuuntelulaite on lainattavissa kuukaudeksi.

Lyhyesti:

Kuka voi lainata? – LapCI ry:n jäsenet
Kuinka pitkä laina-aika on? – 2 viikkoa. Comfort Audio 1 kk.
Lainasopimus? – Laina-aikana kokeiltava laite on perheen vastuulla ja siksi teemme lainasta erillisen sopimuksen.
Maksaako lainaaminen? – Itse lainaaminen ei maksa mitään. Maksat vain paluupostikulut kun laina-aika on päättynyt.

Heräsikö jotain kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä toimistoomme osoitteeseen info@lapci.fi. Jos haluat lainata laitteita, muttet ole vielä jäsen, muista liittyä!

Mukavia kokeiluhetkiä kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *