Koko perheen pikkujoulut


Lauantaina 9.12. juhlittiin koko perheen pikkujouluja yhdessä muiden kuulo- ja viittomakielialan järjestöjen kanssa Valkealla Talolla Helsingissä. Perinteiseen tapaan järjestöt olivat tehneet omia pisteitä, joissa vierailijat pääsivät muun muassa koristelemaan pipareita, jouluaskartelemaan, kuuntelemaan satuja, tonttujumppaamaan sekä erikoiseen tonttugeneraattoriin. Tässä generaattorissa pystyi luomaan oman tonttunimen! Tarjolla oli myös glögiä ja joulusuklaata sekä tietenkin hyvää joulutunnelmaa. Halutessaan vierailijat pystyivät myös ostamaan huppareita, kirjan, koruja tai hunajaa.

Pikkujouluissa oli mahdollista osallistua kahteen arvontaan. Ensimmäinen arvonta arvottiin heidän kesken, jotka olivat koristelleet pipareita piparityöpajassa. Arvonnan voittaja voitti, mitäpä muutakaan kuin valmiiksi koristellun upean piparkakkutalon! Toinen arvonta on vielä käynnissä, sillä se arvotaan kaikkien palautteeseen vastanneiden kanssa. Onnea siis kaikille arvontaan!

Iloinen glöginkeittäjä poronsarvet päässä

LapCI ry oli mukana glögipisteellä, jossa iloista väkeä kipitti hakemassa kuumaa juotavaa sekä suklaata. Tunnelma oli hyvin lämmin ja glögin äärellä oli mukava katsella iloisia vierailijoita.

Kiitos kaikille tapahtumassa pyörähtäneille sekä kiitos hyvästä ja rakentavasta palautteesta. Erityiskiitos myös palautetta keränneille tulkkiopiskelijoille, veditte super hyvin! Oli mukava nähdä niin pieniä tonttuja kuin isompia poroja pyörimässä Valkeassa Talossa.

Hyvää joulua kaikille! – Alisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *