Kesällä kohti Englantia


Kesällä kohti Englantia image2

LapCI ry lähettää kesällä neljä tyttöä ja yhden äidin kansainväliselle sisäkorvaistutenuorten leirille Boston Spahan Englantiin.

The Ear Foundation on kutsunut jälleen SI-nuoria Englantiin. Tänä vuonna leirille on tulossa kavereita ainakin mm. Espanjasta, Tanskasta, Turkista, Saksasta, Unkarista ja eri puolilta Britanniaa sekä tietysti Suomesta.

LapCI ry lähettää matkaan kuvan mukaisessa järjestyksessä:  Tiia Leppänen Hattulasta, Iida Kakko Raahesta, Oona Konttinen Hyvinkäältä ja Ella Tuuli Helsingistä. He ovat kaikki kesällä 15-vuotiaita. Lisäksi mukaan lähtee huoltajaksi Ellan äiti Päivi Tuuli.
Tämä porukka, eli Suomen delegaatio, tapasi yhdessä ensimmäistä kertaa maaliskuussa. Lounaalla pohdittiin käytännön juttuja; mitä kaikkea Englannissa heitä odottaakaan. Uusia kavereita ja vanha englantilainen maalaiskartano narisevine ovineen ainakin. Ruoan jälkeen vuorossa oli hohtokeilausta Helsingin Kampissa. Osa tytöistä on tavannut kauan sitten aiemmin kuuloalan lastenleirillä. He ovat ehtineet tutustua kuluneen kevään aikana enemmän omassa Whatsapp-keskusteluryhmässään, joka perustettiin, kun lähtijöiden valinnat julkistettiin.

earfoundation

Kyseessä on jo kuudes kerta, kun The Ear Foundation järjestää tämän kansainvälisen nuortenleirin. Oikein hyvää matkaa teille!

 

1 thoughts on “Kesällä kohti Englantia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *