Kelahattukilpailu: toinen toistaan upeampia töitä!


Kuvassa lukee "kelahattukilpailun satoa", alla kuvia kelahattupiirroksista

Tässä ne viimein ovat, nimittäin Kelahattukilpailun upeat kilpailutyöt! Voittajiksi valikoitui raadin pitkän pohdinnan jälkeen kolme hattusuunnitelmaa ja yksi kunniamaininta, joista jokainen tullaan näkemään osana Deafmetalin® LapCI ry:lle suunnittelemaan mallistoa, joka tulee myyntiin myöhemmin keväästä. Kelahattukilpailu oli siis kaikin puolin onnistunut projekti, ja toivommekin voivamme järjestää vastaavaa myös joskus hamassa tulevaisuudessa!

Kilpailun voittajatyöt

Kelahattusuunnitelmien saavuttua oli raadilla kova työ edessään: kisaan lähetettiin kokonaisuudessaan 39 yksittäistä kelahattusuunnitelmaa, joista jokainen käytiin läpi ja otettiin huomioon valinnassa. Lähes kaikki meille tulleista kelahattusuunnitelmista saivat omat faninsa! Hartaan pohdinnan jälkeen neljä työtä nousi esiin muista. Pidemmittä puheitta, tässä voittanut nelikko:

Kuvassa Panda-mallinen kelahattupiirros

Panda
Suunnittelijana Fanni 8v.
Raadin kommentteja: ”Niin sulokas ja iloinen panda! Ulkonevat korvat ovat hauska yksityiskohta.”
Suunnittelijan kommentit: ”Fanni oli iloissaan voitosta ja siitä, että Panda-aiheesta tehdään ihan oikea kelahattu. Fanni kommentoi, että tällaiset kilpailut ovat kivoja ja arveli, että ehkä toisetkin lapset tykkäävät pandoista. Fanni itse ei ole SI-käyttäjä, vaan innoittajana suunnittelulle toimi pikkusisko, jolla sisäkorvaistutteet.”

Kelahattusuunnitelmassa piirros lumilautailijasta

Skeittari
Suunnittelijana Christoffer 8v.
Raadin kommentteja: ”Taidokkaasti piirretty ja ’superpower’-tyyppinen hahmo.” ”Dynaamiset värit!”
Suunnittelijan kommentit: ”Sain idean työhön siitä, että olin käynyt hiljattain lumilautailemassa. Ja koin, että se oli aiheena helppo piirtääkin.”

Kuvassa sateenkaaren värinen kelahattusuunnitelma

Sateenkaari
Suunnittelijana Aava 7v.
Raadin kommentteja: ”Sateenkaari on klassikkoteema ja yksinkertaisuudessaan aina toimiva konsepti! Raitojen hyvin sommiteltu epäsymmetrisyys tekee tästä persoonallisen.”
Suunnittelijan kommentit
: ”Aava kertoo, että sateenkaari tuli mieleen, koska hän tykkää sateenkaaresta ja sen värikkyydestä. Hän suunnitteli sellaisen mallin, minkälaista itse haluaisi käyttää. Voiton hän otti vastaan tietysti hyvin iloisena, mutta myös hämmästyneenä: oikeastiko niitä tulee myyntiin ja kuka tahansa voi ostaa niitä? Seuraavan hämmästyksen aiheutti tieto, että tulossa olisi palkintokin. Pelkkä voitto tuntui hänestä jo niin hienolta.”

Kelahattusuunnitelmassa piirrettynä pieni hämähäkki

Kunnianmaininnan sai raadin sydämet valloittanut ”ökkimönkiäinen”, eli hämähäkki!

Hämähäkki
Suunnittelijana Lukas 4v.
Raadin kommentteja: ”Tykkään tästä, koska se on yksinkertainen ja tulen siitä hyvälle tuulelle.” ”Suloinen ja piristävä!”
Suunnittelijan kommentit: ”Tuntuu hyvältä. Mä tiesin, että sillä saa voiton. Oli kivaa!”

Muita kilpailuun tulleita upeita töitä

Kuten sanottu, kilpailuun tuli toinen toistaan mielikuvituksellisempia ja upeampia töitä, ja jos vain voisimme toteuttaisimme niistä jokaisen! Kokosimme tähän joukon muita kilpailuun lähetettyjä töitä, jotka säväyttivät ulkomuodollaan. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Keväisin terveisin,
LapCI ry:n toimisto

Psst! Seuraava kilpailu on jo lähtenyt käyntiin, nimittäin Kesäkisassa haetaan hauskimpia ja tunnelmallisimpia kesäisiä kuvia kesäkuussa julkaistavaa kesätiedotetta varten. Kaikkien Kesäkisaan osallistuneiden kesken arvotaan Cochlearin® Aqua+ -vesisuojus! Katso lisätiedot tästä linkistä (avautuu toiselle välilehdelle).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *