Blogimme lukija: vastaa kyselyyn!


LapCI ry pyrkii julkaisemaan nettisivuillaan seuraajiamme kiinnostavia artikkeleita vuoden jokaisena viikkona. Nyt on kuitenkin tullut aika päivittää tavoitteitamme ja siksi kysymmekin blogimme lukijoilta, mitkä aiheet heitä eniten kiinnostavat: Mistä sinä haluaisit lukea enemmän? Mitkä tarinat sinua sykähdyttävät, ja mistä koet olevan eniten hyötyä? Kerro se meille!

Lukemista jokaiseen makuun

Julkaisemme blogissamme säännöllisin väliajoin artikkeleita aiheista, joista jäsenemme ovat vuosien myötä kertoneet pitävänsä ja hyötyvänsä. Kavalkadiimme mahtuu niin haastatteluja (SI-lasten, -nuorten ja -aikuisten sekä heidän vanhempiensa haastatteluita; asiantuntijoiden kuten musiikkipedagogien, lääkäreiden, audionomien, kuntoutusohjaajien ja puheterapeuttien haastatteluita; sekä muiden kuulovamma-alaan sidoksissa olevien henkilöiden haastatteluita), vieraskynätekstejä (mm. jäseniltämme, yhteistyökumppaneiltamme ja asiantuntijoilta), koosteita tapahtumistamme, antamiamme lausuntoja ja koosteita tekemästämme vaikutustyöstä, ajankohtaisia uutisia kuuloalalta sekä paljon muuta. Meistä on mukava tuottaa mahdollisimman monipuolista sisältöä, josta jokainen voi löytää itselleen mieluisia aiheita. Jotta pystyisimme kuitenkin tarjoamaan seuraajillemme heitä eniten miellyttävää, laadukasta luettavaa, tarvitsemme heidän mielipiteitään.

Vastaa alla olevaan kyselyyn ja kerro meille, mistä aiheista sinä haluaisit kuulla blogimme (ja muiden somekanaviemme) puolella lisää: mikä on sinun mielestäsi blogimme parasta antia, ja mitä taas voisi olla vähemmän? Pääset kyselyyn vihreästä painikkeesta. Vastausaikaa on 27.3.2023 saakka.

Kiitämme kaikista vastauksista ja ehdotuksistasi jo etukäteen!

Keväisin terveisin,
LapCI ry:n toimistolaiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *