Toimisto lomailee


LapCI ry:n toimiston väki siirtyy kesälomalle nyt heinäkuun alussa ja palaamme takaisin töihin elokuun alussa. Blogiin tulee ajastettuna vanhoja, mutta ajankohtaisia artikkeleita eli jos etsit kesälukemista niin sitä on tulossa joka tiistai kuten aikaisemminkin.

Juhlavuoden kunniaksi olemme julkaisseet tähän menneessä myös kaksi podcastjaksoa! Ensimmäinen jakso nauhoitettiin lumisessa Mikkelissä Susiniemessä ja siinä palattiin koskettaviin hetkiin kun kaksi perhettä sai tietää lapsensa olevan kuuroja. Podcastissa puhutaan myös päiväkodin aloittamisesta ja siihen liittyvistä vinkeistä.

Ja jotta kuunneltava ei lopu kesällä kesken niin käy kuuntelemassa myös koulumaailmaan keskittyvä Kuulopoluilla -podcastjakso! Miten sisäkorvaistute on vaikuttanut koulutaipaleeseen? Miten vesisuojat ovat toimineet koulu-uinneissa? Miten kuulovamma on otettu huomioon opetuksessa? Muun muassa näistä aiheista keskustellaan yhdessä kahden upean vanhemman kanssa. Kuulopoluilla -podcastin molemmat jaksot löydät täältä sekä Spotifysta.

Elokuussa vietetään Kesäpäiviä sekä LapCI ry:n syntymäpäiviä Tampereella Varalassa. Mahtavaa nähdä oikein isolla joukolla teitä! Kesäpäivät ovat tämän 25-vuotis synttärijuhlavuoden huipentuma, mutta syksyllä tavataan taas myös muissa tapahtumissa. Esimerkiksi pienemmille lapsille perheineen on tulossa leikkitreffit Helsingissä ja musiikillinen vertaisviikonloppu – näihin on jo ilmoittautuminen auki! Huonokuuloiset ja kuurot nuoret ovat lämpimästi tervetulleita Tampereelle Syysleirille, jonka teemana on tänä vuonna Film Festival.

Kiitos kaikille upeasta keväästä ja toivottavasti näemme Kesäpäivillä tai syksyn tapahtumissa!

Pehmolelunorsu makaa avonaisen ikkunan edessä.
Toimistomme Norsu-asukki on siirtynyt myös lomalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *