LapCI ry hakee CIsupajan projektikoordinaattorin sijaista


Kuuloalan ketterä ja vireä toimija, LapCI ry – Sisäkorvaistutteen saaneiden lasten valtakunnallinen yhdistys, hakee  

CIsupaja-toiminnan projektikoordinaattorin vanhempainvapaan sijaista 27.11.2023 alkaen n. vuodeksi.  

LapCI ry on sisäkorvaistutetta käyttävien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea sisäkorvaistutteen (SI) saaneita lapsia, nuoria ja heidän perheitään kautta koko Suomen. Toiminta rahoitetaan Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskus STEA:n avustusvaroin.  

Projektikoordinaattorin työtehtäviin kuuluu mm. vastuu CIsupajan toiminnan, tapahtumien ja viestinnän suunnittelusta sekä näiden käytännön järjestelyistä; yhdistyksen viestinnän suunnittelu ja toteutus; projektikoordinaattorina edustaminen ja toiminnan ohjaaminen; vapaaehtoisten ja lastenohjaajien ohjaaminen ja tukeminen; yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävä verkostotyö sekä yhteisten tapahtumien järjestelyt ja markkinointi; asiakkaiden ja yhdistyksen jäsenperheiden kohtaaminen ja neuvominen; ja yhdistyksen toiminnan kehittäminen.   

Arvostamme: 
 • kokemusta projektityöstä ja projektinhallinnan taitoja 
 • soveltuvaa AMK- tai korkeakoulututkintoa 
 • kokemusta järjestötyöstä ja tapahtumien järjestämisestä  
 • monikanavaista hyvää viestintä- ja vaikuttamisosaamista 
 • organisointi- ja yhteistyökykyä 
 • palvelu- ja asiakaslähtöistä asennetta 
 • innostusta kehittämiseen ja uuden oppimiseen 
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös hyviä tiimityötaitoja 
 • tietotekniikan ja toimisto-ohjelmistojen käyttötaitoja 

Lisäksi arvostamme aikaisempaa erityislapsiperheiden tuntemusta, kokemusta kuulovamma-alasta sekä ruotsin ja varsinkin englannin kielen hallintaa.  STEA-avustustoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.  

Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatöitä sekä matkustamista kotimaassa. Työtehtäviin kuuluu myös LapCI ry:n muita erikseen sovittavia työtehtäviä. LapCI ry:n toimisto sijaitsee Valkeassa talossa Helsingin Haagassa. Työn vaativuustaso sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen TES:in vaatimusluokkaan 5. Työntekijän työaika on 30-37,5 h / viikko, riippuen yhdistyksen saamasta avustuksen määrästä.  

Tarjoamme näköalapaikan sisäkorvaistutteen saaneiden lasten ja heidän perheidensä mahdollisuuksien maailmaan. Yhdistyksessä on ketterä, kannustava ja joustava toimintakulttuuri. Pääset tekemään työtä innostuneessa ilmapiirissä yhteistyökykyisen ja sitoutuneen hallituksen sekä toiminnanjohtajan tuella. 

Meiltä saat: 
 • työn, jossa pääset näyttämään ja kehittämään monipuolista osaamistasi 
 • työn, jossa pääset tekemään töitä mukavien ja kannustavien työkavereiden kanssa 
 • mahdollisuuden tehdä etätöitä, kun olet päässyt sisälle työtehtäviisi 
 • joustavat työajat 
 • tukea työntekijän jaksamiseen ja liikuntaan. 

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla (liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveineen ja ansioluettelon kera 3.11.2023 mennessä LapCI ry:n toiminnanjohtaja Janet Grundströmille janet.grundstrom(at)lapci.fi. Nimeä tiedostot omalla nimelläsi. 

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Janetilta puhelimitse ma-ke 16.-18.10. klo 11-14 tai ke-to 25.-26.10. klo 11-14 puh. 0400 914 583. Haastattelut järjestetään 9.11. klo 10-16 välisenä aikana LapCI ry:n toimistolla, Helsingissä (huom: ajankohta vaihtunut aikaisemmasta 14.11.).

1 thoughts on “LapCI ry hakee CIsupajan projektikoordinaattorin sijaista”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *