Esittelyssä kesäohjaajamme Mirella


Tänä kesänä LapCI ry:n toimistolla pyörii yksi uusi kasvo, nimittäin kesäohjaajamme Mirella! Mirella avustaa pitkin kesää erilaisissa suunnittelutehtävissä, tuottaa sisältöä somekanavillemme ja toimii mm. lasten ja nuorten leireillä ohjaajana. Tässä artikkelissa hän kertoo hieman lisää itsestään. Tervetuloa tiimiin, Mirella!

Mirella Johansson lähikuvassa, taustalla näkyy metsää , ihminen ja talo

Moikka!

Minä olen Mirella Johansson, 18-vuotias opiskelija saaristokaupungista Paraisilta. Olen SI-käyttäjä eli minulla on sisäkorvaistutteet molemmissa korvissa. Kävin ensimmäisen kerran sisäkorvaistuteleikkauksessa, kun olin alle 2-vuotias, ja toinen korvani leikattiin ennen kun menin esikouluun.

Lähikuva sushiboksista
Nykyään lempiruokani on erilaiset sushit ja salaatit <3

Luonteeltani olen heittäytyvä, spontaani, helposti läheistyttävä, seikkailunhaluinen, kärsivällinen, rauhallinen ja innostun todella helposti asioista. Minun vahvuuteni on se, että tulen kaikkien kanssa toimeen ja keksin aina jotain keskusteltavaa ihmisten kanssa. Tykkään tehdä ja kokea uusia asioita. Olen aina ollut kiinnostunut teatterista. Lempivärini on vihreä, ja lapsena lempiruokani oli spaghetti ja jauhelihakastike.

Käyn tällä hetkellä Turun klassillista lukiota ilmaisutaidonlinjalla, ja lukion ohella teen töitä viikonloppuisin. Vapaa-ajallani tapaan ystäviä, katson sarjoja ja elokuvia, luen kirjoja ja maalaan ja piirrän. Käyn myös kiertelemässä museoissa ja katsomassa teatterissa erilaisia esityksiä. Viimeisin teatteriesitys oli ”Hiljaiset Sillat”. Nautin liikkua luonnossa ja matkustella.

Lähikuva avoimesta kirjasta ja kahvikupista

Minulla on harrastuksena teatteri, piirtäminen, lukeminen ja valokuvaaminen. Lapsena harrastin partiota, ja sain partiosta mukaan hyvät retkeily- ja ensiaputaidot elämään. Koko perheeni yhteinen harrastus on ravi- ja ratsuhevosten hoito.

Lopuksi vielä kolme kivaa faktaa minusta:

  1. Tykkään erilaista kahveista: suosikkejani ovat cappuccino ja jääkahvi <3
  2. Tykkään katsoa puutarhoissa erilaisia kukkia
  3. Tykkään käydä puistoissa/luontopoluilla kävelemässä kaverin ja koiran kanssa.

Nähdään tulevissa tapahtumissa!

Mirella Johansson

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *