Yhdistyksen pikkujoulut Särkänniemessä


Teksti "Pikkujoulut 2021" Taustalla lumiukko, jolla on harja kädessä. Lumiukon vieressä joulukuusi ja joulukuusen etualalla on LapCI ry:n logo.

Vauhdikas syksy päätettiin yhdistyksen pikkujouluihin Särkänniemen Koiramäessä, Tampereella. LapCI ry halusi tarjota jäsenilleen rauhallista joulun tunnelmaa ja perheille mukavaa tekemistä yhdessä. Särkänniemessä olikin mahdollista käydä katsomassa akvaarion kaloja ja muita eläimiä, Näsineulan huipulla tiirailemassa huikeita maisemia ja Koiramäen kylässä seikkailemassa tonttujen kanssa ja nauttimassa joulun taiasta. Sää oli ihanan aurinkoinen, mutta pakkaslukemat kipusivat myös aika korkealle. Ulkona Koiramäessä saattoivat sormet ja varpaat kipristellä kylmästä!

Joulupukki paketti kädessä taustalla ihmisiä pöydissä istumassa

Kokoonnuimme tapahtuman alussa yhdessä lounaalle, jotta koronastakin huolimatta voisimme viettää edes pienen hetken yhdessä ennen kuin osallistujat menevät omille teilleen ihmettelemään mitä kaikkea alueelta löytyykään.

Ruokailun jälkeen meidät yllätti Joulupukki, joka oli tuonut kaikille lapsille pienen paketin. Lapset olivat innoissaan, ja pienimmätkin vipeltäjät hakivat paketin vanhemman kättä kovasti rutistaen. Onhan Joulupukki aika jännittävä henkilö!

Akvaario

Särkänniemen akvaariossa pääsimme ihastelemaan erilaisia kaloja, matelijoita ja sammakkoeläimiä.

Näsineulan maisemia

Näsineulan näkötorni on valmistunut vuonna 1971, ja sen korkein huippu on 169 metriä korkea. Näköalatasanne on 120 metrin korkeudessa ja sieltä näkee koko Tampereen ja enemmänkin. Maisemat ovat siis huikeat!

Koiramäen joulu

Koiramäen joulu oli tunnelmallinen ja ihana paikka. Koiramäestä löytyi ihania pieniä putiikkeja ja erilaisia pajoja, joissa pystyi esimerkiksi paketoimaan lemmikille herkkulahjan kotiinviemisiksi tai askartelemaan itselleen korun.

Syksy on ollut vilkas ja näihin tunnelmiin oli ihanaa päättää tämän vuoden tapahtumat. Pääsimme pitkästä aikaa näkemään teitä kaikkia, mikä oli aivan mahtavaa! Toivomme kovasti, että ensi vuonna saisimme taas järjestää tapahtumissamme vertaishetkiä koko porukalle: että vallitseva tilanne pikkuhiljaa rauhoittuisi ja voisimme vihdoin luopua maskeista, turvaväleistä ja pääsisimme vapaasti tutustumaan toisiimme.

Ensi vuodesta puheen ollen, voit jo käydä laittamassa tulevien tapahtumien päivämäärät talteen omaan kalenteriin. Katso uusimmat lisäykset Tapahtumat-sivullamme!

Jouluisin terveisin,

Toimiston väki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *